Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja iz BiH doso u Njem, kleo se u Audija, samo Audija vozio, govno se kvarilo non-stop, ulaganja ogromna, da ne pricam sto kostaju zamjenski dijelovi. Kupim Forda i miran zivot napokon. Vise nikad Njem auto jer se to proizvodi u Ceskoj i Poljskoj a Ford u Saarlouisu. Pametnom dosta.
@gooUser1568443709 Europski Fordovi su njemackih inzinjera djelo. I svi se proizvide u EU, Njemackoj, Belgiji i Spaniji. Ostalo se slazem sa tobom.
Reci lijepo vozio sam Audija sa 280 hiljada km jer si novijeg nisam migao priustit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt moja Benga ima 190 dizelskih konja pa se BMW ne ku rci s tim modelom da je sportski. A ova kanta 190 konja 400Nm i odma Ford Performance, satro napucan, sportski. Gdje ste vi od BMW Motorsporta ili AMG-a, tri svjetlosne godine
Moj kolega ima Ford STline znaci nije pravi :) Cak mu motor 1.0 al ja sam bio odusevljen kako se auto ponasa i kako ide!!!
Odličan... i u svakom slučaju bolji od onih VW kolica sto na sebi imaju natpis GTI... ;)
Reče, ugasi playstation i ode na spavanje.........
Moj Ford stari nikad se ne kvari, a sta sam mu, sta sam mu radiooo.