Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
67.000-75.000 KM Pezo??? Jbt sta je s ovim cijenama svega, ovoliko je nekad Mercedes novi kostao
Da razumiješ što si pročitao, ako si uopce i pročitao, shvatio bi da se radi o el. automobilu. Cijena je znatno veća od istih sa SUS motorima. Koje god da je marke.
Ne placa se brend vec proizvod. Barem pametni ljudi rade tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fun fact ako niste znali....ovaj 208 i Peugeot 2008 su dva najprodavanija auta u europi trenutno a Golf je tek treći...sto se nije desilo par decenija...a i prije par decenija ga sa prvog mjesta skinuo tadašnji peugeot 206....
Sto ne mora znaciti da je bolje auto vec samo pristupacnije.
Od cega li se struja dobija bas me zanima.
46% puna baterija i skoro 13 sati dodatnog punjenja do 100%... Presporo.
Ne razumijem sl. Uporedo sa sve većom ponudom E automobila raste segment raznih SUV vozila koja su teška i da malo aero dinamike. E vozila su super po pogledu ubrzanja, konstrukcije motora i pogona al i njih pokreće co2 dislociran u nekoj centrali. Ako več govorimo o ekologiji treba smanjit volumen auta, uvest stroge kontrole pređenih km da onaj ko vozi manje puno manje i plati na kraju. Ovo mi sve nekako iz šupljeg u prazno. A ovaj autić super. 5.
A koliko moze na minus 10. Po snijegu kako se ponasa?
Može li ta ušteda na el.energiji kupiti zamjensku bateriju. Pitam za jarana.
Baterija 50kw. Domet realni 250km ( 300km fabricki ). Jedno punjenje u domacinstvu je 6.73KM ( cijena srednje struje ). Godišnje ako pređeš 20 000km to je 538KM za punjenje baterija. Treba imati na umu da nema servisnih troškova kao na SUS motorima.
Zamjenska će ti trebati za 10 godina
Francuz pobjednik BIH trzišta
A što ga ne testirate u decembru?
Ja pito rodaka za savjet poznat je automehanicar reko sta mislis o perzoima koji bi mi preporucio kaze nebi ti ni jednog preporucio kaze nomoj to slucajno da dovozis na predkucu Kaze evo imamo trenutno jednog perzoa 2 god star a vec mu otisao abs kocioni sistem
inače će ti mehaničar preporučiti najbolje "avto". Nije kao da žive od popravka istih ...
Šta je peRzo?
Djeca Bordo solitera, sine, mojne da te lože Vi Tango, mi capoeira..."