Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je vec prezentacija trebali ste otic negdje gsje se može pokazat potencijal ovog vozila. Na ovom putu ni u jednom momentu nema potrebe da se pali 4*4. Jer ovim putem bilo koje odugnuto auto moze da prodje. Samim tim koja je poenta ove prezentacije?
Vidi se na slikama, Renault Clio II dosao na isto mjesto gdje su oni sa Defenderima. Toliko o zahtjevnoj ruti po kojoj su se kretali. :D
to neki kompleksas ima potrebu da radi, ovdje je rijec o uzivanju u prirodi i vozilu, ako zatrebaju pogoni su tu, ali naglasak je uzivanje, kompleksi za to ne znaju, samo se nesto dokazuju... mani se corava posla i uzivaj i disi zivot...
Skupila se visočka lopovija
Britanci se sami žale na limariju koja propada prebrzo. Truhne ko bundeva...
Ocito nisi imao priliku da se vozis a kamoli da ga imas pa lupas ko Maksim po diviziji.
to voze samo seljaci, skupo a loše hahahah uzmeš g klasu ko čoek
prelijepi su, da je samo viska para
Land Cruiser duplo jeftinija i bolja opcija. Tu spada i Hilux.
imate pozdrav od Toyote :)
Ne moze land cruiseru polit vode da ruke opere. A to sto majstora nemaju to je druga prica
U ovakvu prirodu se ide pješice, jahajući konja ili na biciklu, a nikako na bučnim prevoznim sredstvima
Kazu koji su probali da ovaj spoj moci/sponsobnosti i nepouzdanosti jos nije vidjen. U ovlastenim servisima na zapadu im je doslovno receno da se ove kompjuterske greske desavaju i da nema popravke nego resetuj i nadaj da nece uskoro opet zajebavat. Al kad ide nizbro toliko vertikalno da moras nogama stat na instrument plocu, nema mu ravnog.
Stari Defender kapa do poda, novi Defender tek treba da se dokaže. Čim vi vozite sa njim do Lukomira mogli ste samo klimu na njemu probati.
190.000 pocetna cijena
Britanska tradicija...kako to zvuci odvratno!
No porez, no stress na terenca