Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi. A ne staviti ograničenje brzine 30 jer je neka pijana budala ubila ljude sa preko 100 km/h.
Onaj koji sjedne pijan za volan je samim pokretanjem pkstao potencionalni ubica sa predumišljajem.Bez obzira dali je izazvao udes ili ne on mora u zatvor,oduzeti mu auto ,a vozacku moze da zaboravi
Moze li i kod nas molim vas
3 promila 6 ,10 brate nauči tabelu...taj sa 3 promila je ubica na putu a preko toga može i sam da umre ...kakvih crnih 10 promila 4 je koma prouzrokovana količinom alkohola u krvi.
SVJEDOK SAM U ZIVINICAMA POLICIJA ZAUSTAVLJA VOZACA ISPRED MENE KOJEG I JA POZNAJEM PIJAN NEMOZE NA NOGAMA STAJAT I PUSTA GA DA NASTAVI VOZIT.ALI SIGURNO IMA POZNANSTVA U MUPU U ZIVINICAMA DOK GA PUSTAJU TAKO PIJANA DA NASTAVI VOZNJU I POVRIJEDI NEKOGA ILI UBIJE NA ULICI.NASI POLICAJCI TUZILASTVO SUDOVI SU NAJKORUMPIRANIJI.POLICAJCI KO BURAD ON NEKOGA DA STITI NEMOZE PEDESET METARA POTRCAT.
Pa ne treba vozacka da mozes vozit auto
I treba tako
pijan izazvao nesrecu u kojoj je neko neduzan stradao automatski smrtna kazna bez rasprave
naopako ko i kod nas.... kakve veze ima vozacka sa kretenom..... kakva je to sankcija.... ubijes coeka i samo ti oduzmu komadic plastike..... a sto je nekom unistena familija primanja rodbina djetinjstvo.... ko ce to platit finansirat?