|

Prijedlog 10-godišnje djevojčice: Tesla organizuje takmičenje za najbolju reklamu

Prijedlog 10-godišnje djevojčice: Tesla organizuje takmičenje za najbolju reklamu
26
Klix.ba
5.3.2017. u 15:15
17
komentara
26

dijeljenja
Prijedlog 10-godišnje djevojčice: Tesla organizuje takmičenje za najbolju reklamu Foto: EPA
Direktor Tesla Motorsa Elon Musk odlučio je poslušati prijedlog jednog od svojih najmlađih fanova tako što će organizovati takmičenje za najbolju reklamu kompanije.
Otac desetogodišnje Brie proslijedio je kćerkino pismo na Muskov Twitter račun, a učenica petog razreda u njemu predlaže organizovanje takmičenja u izradi reklame za Telsu.

Ono što Bria zapaža jeste da Tesla Motors nema razvijen marketinški sektor kada su u pitanju video reklame na TV-u i internetu. Također, trenutno dostupne reklame su uglavnom kreirane u fan bazama kalifornijskog proizvođača električnih automobila.


Bria je s toga predložila Musku da pokrene takmičenje kako bi izabrao najbolje od najboljeg i dobio savršenu reklamu koju neće morati platiti.

"To je nešto što će obožavatelji zasigurno voljeti, a pobjednicima možete pokloniti godinu besplatnog punjenja ili iznenađenje u sklopu njihovog novog Modela 3", napisala je djevojčica.

Još nije poznato kako će i kada spomenuto takmičenje biti organizovano niti da li će biti globalno ili suženo na prostor SAD-a.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...