Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zivotu mi se niti jedno auto nije nesto aman svidjelo. Al kad ovaj prodje.. ma ja ne znam :D
BiH političari to odavno praktikuju, kako se prepucavaju kao da su im savjetnici djeca iz vrtića.
E to su veliki ljudi i pravi biznismeni, prihvataju svacije ideje i slusaju svacije sugestije ali uvijek urade ono sto je najbolje za njihov brend. Dobra ideja je uvijek dobra ideja bez obzira od koga je dosla. Samo kod nas su nadobudni labudovi koji ne mogu sebi da priznaju da se neko sjetio necega prije njih, zato nam i jeste ovako u drzavi i zato i stagniramo godinama.
Odakle da se djevojčica bavi marketinškim sektorom Tesla motorsa?
@RemovedbyChevap i @Kakoide: pobrkali ste ločniće. U Americi se SVAČIJE UVAŽAVA, pa i dječije, jer ne stucaju djecu kao kod nas. Hvale ih, podržavaju i prihvataju i njihove ideje. To je razlika.
Procitaj tekst.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)