Akcija iz Peugeota
0

Peugeot 207 dostupan po najboljoj cijeni ikada

Sarajevo-x.com
Model 207 koji je u BiH već dugo najprodavaniji Peugeot model, sada je dostupan po najboljoj cijeni ikada.
U sklopu akcije, 207 sa benzinskim 1.4E motorom od 75 KS, 5 vrata, klima uređajem, električnim podizačima stakala, električnim retrovizorima, CD-mp3 playerom, maglenkama, sportskim branicima i kožnim upravljačem dostupan je po cijeni od 18.990 KM. Model 207 sa istom opremom ali sa dizel motorom 1.4 HDi i 70 KS u sklopu akcije dostupan je za 22.290 KM.

“207-ica je u proteklim godinama kako kod nas tako i na globalnom nivou našla put do srca velikog broja zadovoljnih kupaca upravo zbog individualnosti, visoke tehnologije, prepoznatljivog Peugeot dizajna i jakog akcenta na sigurnost putnika i pješaka. Peugeot 207 je jedan od prvih automobila koji je razvijen u skladu sa propisima nove evropske regulative vezane za zaštitu pješaka u saobraćaju. Cijene koje nudimo u sklopu ove akcije su neponovljive i najpovoljnije ikada, ali su količine ograničene. Za kupovinu svih putničkih modela vrijedi četverogodišnja garancija i Peugeot asistencija 24h na dan”, istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Model 207 nagrađen je i mnogim priznanjima kao što su „Automobil godine 2007.“ u Španiji, „Auto Evrope 2007“ u Italiji, „Najbolji uvezeni automobil“ u Japanu a po istraživanju ADAC-a u Njemačkoj, najpouzdaniji uvezeni automobil u svojoj klasi.