Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav neprirodan naslov. Mi ne kazemo \"ikada\" nego \"do sada\". Kakva nepismenost, kakav nedostatak osjecaja za sopstveni jezik.
a sta ti vozis buraz? vidim da kritikujes sve oko sebe, ni ja ne bi nikad kupio peugeot-a, nego de mi reci koja je to po tebi idealna marka po svim stavkama? da cujem?
malo se popilo u uredništvu
>>“207-ica je u proteklim godinama kako kod nas tako i na globalnom nivou našla put do srca velikog broja zadovoljnih kupaca upravo zbog individualnosti, visoke tehnologije, prepoznatljivog Peugeot dizajna i jakog akcenta na sigurnost putnika i pješaka.
ko kupi novi 208 na k..u.r..c..u.. ga nosam
ako se kaže nikad onda se može reći ikad ,možda je malo stilski ljepše reći do sada ali ikada je standardno ,evo baš pita starog koji je prof. Bosanskog
Jooj, aaa stete...e misa mu :( Sad mi je krivo, nisam uspio rasitnit pare, ne znam imajul kusura da mi vrate od 200 hiljada? Ma ajde nista, necu ipak kupit,...bas sam htio, al eto, nemam sitno 22 milje ovih dana...
@zlaja U pravu si, slažem se, evo šta dobiješ kad ti piše neko kome je izvještaj iz kaldionice plafon pročitanog u životu. Ovo i nije članak nego reklamni pamflet iz Peugeota, gdje sigurno imaju neku sisatu \"portparolku\" , koja je ovo \"smislila\" i to sama :)
Mislite ovaj stari model
k\'o kupi pezo - na mom k.u.r.c.u lez\'o
ja ponude
IZ PRAZNE NEPUCA!