SAM 2011
0

Otvoren sajam automobila u Banjoj Luci

Piše: V. T.
Sajam automobila Banjaluka 2011 (Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com)
U prostoru “Banjalučkog velesajma” danas je otvoren 15. Međunarodni sajam automobila SAM 2011, koji će trajati do 10. oktobra.

Uz kompanije, koje već tradicionalno izlažu automobile na sajmu u Banjoj Luci, poput “Lada auta”, “Verano motorsa”, “Auto-plusa”, “Škode”, “Audija”, “Folksvagena”, ove godine po prvi put su predstvaljena i vozila iz programa “Toyote” i “Mahindru”.

Na ovogodišnjem sajmu u gradu na Vrbasu, po prvi put na tržištu BiH sa svojim proizvodima predstavili su se i poznati LAIKA kamperi.

Ovlašteni Peugeot koncesionar iz Banja Luke, “Verano motors”, već 12. put na ovom sajmu predstavlja najnovije modele i nastoji da omogući posjetiocima da po specijalnim uslovima postanu vlasnici jednog od njih.

“Sajam je dobra prilika da predstavimo bogatu ponudu naših vozila. Ove godine, pored specijalnih sajamskih uslova, promovišemo četverogodišnju garanciju na novim putničkim vozilima, potvrdu uspješne priče sa 508, te dolazak novog, redizajniranog 308 modela, koji je nedavno dostigao milioniti proizvedeni primjerak”, rekao je direktor kompanije “Verano motors” Banja Luka Slađenko Galić.

On je istakao da će posjetioci sajma imati priliku da se uvjere u kvalitet Peugeot vozila, saznaju više o modelu koji ih zanima te obave i testne vožnje, te da svi posjetioci njihovog štanda imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri.

Neki od posjetilaca, koje smo danas zatekli u prostoru “Banjalučkog velesajma” rekli su nam da su zadovoljni onim što su videli, ali da imaju i zamjerke.

“Svake godine posjećujem sajam. Stekao sam utisak da je prethodnih godina bilo više vozila. Možda se varam, ali znajući kakva je kriza u zemlji moramo biti zadovoljni i ovim”, rekao je za portal Sarajevi-x.com Banjalučanin, koji nije želio da mu se pominje ime.

Zaljubljenici u automobilizam izložene modele mogu pogledati narednih dana u periodu 10 do 19 sati, a cijena ulaznice je 1 KM.