auto
0

Peugeot po specijalnim cijenama na sajmu u Banjoj Luci

Sarajevo-x.com
Peugeot, kao tradicionalno najuspješniji izlagač, predstavlja i na 15. Sajmu automobila u Banjoj Luci nove modele po specijalnim cijenama, kao i mnogobrojna iznenađenja za posjetioce sajma.

"Verano Motors sa Peugeot vozilima već tradicionalno učestvuje na Sajmu automobila u Banjoj Luci i ponosni smo što je Peugeot postao jedan od vodećih izlagača. Već 11 godina nastojimo posjetiocima i kupcima ponuditi nešto novo, atraktivno i savremeno. I ove godine, pored specijalnih sajamskih uslova, promovišemo četverogodišnju garanciju na novim putničkim vozilima, nastavak uspješne priče sa 508, te dolazak novog redizajniranog modela 308. Kako bi se mogli uvjeriti u kvalitetu Peugeot vozila svi posjetioci Sajma će imati priliku da testiraju nove modele", istakao je Slađenko Galić, direktor kompanije Verano Motors, ovlaštenog Peugeot koncesionara.

Posjetioci Sajma će od 5. do 10. oktobra imati priliku da upoznaju nove Peugeot modele i da postanu vlasnici "lava" po specijalnim sajamskim cijenama uz mnogobrojne pogodnosti.