Peugeot akcija
0

Tri modela, dvije sedmice, jedna šansa

Sarajevo-x.com
Peugeot je pokrenuo akciju u sklopu koje su u naredne dvije sedmice bogato opremljeni modeli dostupni po specijalnim uslovima.
Peugeot 207 1.4 E sa klima uređajem, CD/MP3 playerom, električnim podizačima stakala i retrovizora, maglenkama, sportskim branikom i kožnim volanom dostupan je po cijeni od 19.990 KM. Novi 308 1.6 HDi sa dizel motorom, klimom, električnim podizačima stakala i retrovizora, CD/MP3 playerom, sportskim branikom i maglenkama je u ponudi po 28.490 KM. Ovaj model je nedavno dostigao magični milioniti proizvedeni primjerak. Peugeot 3008 crossover 1.6 HDi sa dizel motorom, ESP-om, klimom, električnim podizačima stakala i retrovizora, CD - MP3 playerom, aluminijskim felgama 17”, bluetooth uređajem, tempomatom i maglenkama dostupan je po cijeni od 39.990 KM.

“Nakon što smo od 1.09. uveli 4 godine garancije za kupovinu putničkih vozila, čime želimo dodatno istaći da vjerujemo u sigurnost i kvalitet naših modela, pokrenuli smo i dvosedmičnu akciju u sklopu koje naši kupci mogu postati vlasnici izuzetno opremljenih Peugeot modela po specijalnim uslovima“ istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda u BiH.

“Vruća ponuda” traje do 24.09.2011. godine.