Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smorise sa faceliftovima
Oni koji su tek kupili 2018. "stariji" model na aparatima.
ne mora da bude...to je model bez djecijih bolesti, gdje su u prethodne sve cetiri godine otklonjene skoro sve uocene greske. Drugo, odobravaju se pravo dobri popusti ako se kupi taj model...sad je pitanje da li ti nova maska(facelift) vrijedi 5-6 hiljada eura...nije sve tako crno....
Koji negativci i negiranje istine.Najgore je, kad lazes sam sebe.Hehe.
redizajniran kao i cijena za 10tak hiljada
ruzan je svakako
U Americi VW je sranje od auta
sve ovo sto se proizvodi kratkog je vijeka, tako da je to sve bizuterija
Smeće od auta
Ma samo CC. 😆
wauuuu
Dok je ovaca bice i VW-a
Meni je stvar motora na prvom mjestu..Tesko da bi uzeo bilo koje auto bez 140kw..Sve je stvar potrebe,zelje,ljubavi prema osjecaju voznje itd
Za sjeverno americko trziste passat je star 7 godina. 7 godina se pravi isti ni na vidiku novi model i stoka iz vw kukaju slaba im prodaja.
Koga boli tuki kako je na sjeveru amerike
koga boli tuki kako je u tvojoj provinciji.
Imam Passat 7 i po mnogim komentarima i dokazima,mnogo bolje je sklopljen nego sama osmica. Budzili su enetrijer.Motor je opet nova modifikacija i eksperiment,slicno kao Passat 6.
Precijenjeno
Ja uvijek kupuje facelift zato sto su im sve mane odklonjene
Ti se nakupovao fejsliftova:)
mozemo mi ovako-onako: oni prodaju najvise automobila, jbg...
najviše odmah poslije toyote
Odmah poslje renaulta i toyote
PRIKAŽI ODGOVORE (1)