Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li dolaze u paketu ove dvije Cica-Mace.. da odmah narucim par komada za komsiluk i popravku komsijskih odnosa.. :) Nema kod mene neka crkne... kod komsije.. NEMA! Pozz Komsinicama! Kako mi se svidja NAPOMENA od SA-Xa ali ovdje su mi najjaci: \"također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.\"
Ma sve rega...nisu losa auta fakat...al unutrasnjost vecine ko da si 10 kg stipaljica istopio i poljepio kontrolnu tablu..djaba, ne moze jeftino a da valja...
Covjece, pa nije uopste skupa... naravno, ove cijene su vjerovatno za J. Koreju... u Evropi svaki automobil kosta barem 30% vise.
US$16,180 - US$18,310
A cijena?