Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro dragi novinari iz cijelog svijeta su ovo vozili po prvi put u DU, ali valjda ti oslabio vid od pretjerane mastrubacije. Ovo nije SUV papak, niti je to igdje spomenuto. Ako ti je mrsko citati tekst duzi od dvije recenice onda kupi sebi slikovnicu pa gledaj slike.
@Gligor Pita vento stalno za curicu, sta je, kako je, ono ovo... :D
@hahaha i shock, smjestim vam ga sekama. Sto se tice ovog majmuna koji je napokon uspio editovati wikipediu, a pokusava evo tek trecu godinu, poenta je da je auto puno prije i predstavljeno i provozano. Sto se tice kvaliteta i novinara koji ga provozase puno prije ove seoske priredbe za polupismenu fukaru iz hr, albanije i bih, uglavnom ocjena tri. Cista konfekcija. Cuj SUV, sa pogonom na prednje tockove... A dizajn je sovjetski, sto neko rece (i) Lada rules. Hajde mi ga sad coporativno obalite, dosadile mi vase matere.
eksterijer je preruzan, unutrasnjost je dobra, ali vidi se da su kopirali Audi-jev interijer...
Moja curica je bila ljepša dok je nisam izvrnuo... Francusko smeće, samo švabe znaju pravit auta P.S. Šta ima J.Lo? :D
Ovaj novi pežo isti moj vento :D
Ljudi, ovo nije premijera kao da prvi put predstavljaju auto, već je svjetska premijera za auto novinare i radnike u auto industriji koja traje dva mjeseca. U Dubrovnik dolaze ljudi iz cijelog svijeta i prezentacija se ponavlja svaka dva dana.. Pored 3008-ice predstavljen je i 308 cc.
LADA rules
Jos da wikipediu ne moze svako editovati i pomislio bi da se ibro provalio.. je*o vas dubrovnik : )
Kako volim kad istina pobjedi, a Ibrica i ostali se pokriju ušima. Jašta nego svjetska premijera, jašta nego Sa-x na njoj.
http://urbanevent.com.ba/
http://urbanevent.com.ba/
ibrahimbeze, javi se na cum pa nek te upute na kratki pregled unutrasnjosti te tvoje glavurde. ko zna, hmmm, mozda sta i nadju, ipak su tvoji komentari ovdje najjaci. ibro legendo, beton si, buducnost je u takvimaa poput tebe, samo naprijed, ti si kralj, sah, idol, ibro, svaka ti je zlatna!!!
cudi me da niko nije spomenuo da iza ove promocije ima neka politicka pozadina. mislim, mora biti, peugeot, dubrovnik, a dolazi iz francuske, sta ce uopce nasi novinari na promociji? eto vam stoko bolesna, sad se spremite za rafale, zasto je bilo u dubrovniku kad imamo halal park u gracanici...hajde malogradjanstino, jurisssss....
halo ba bolesnici, pa moze li bar jedan tekst proci da neko od vas majmuna ne popljuje sve zivo. ovo je tekst o automobilu i na njemu je fokus konji idiotski. idite doktoru, radite ct glave, bilo sta....pa ne mogu da vjerujem....koliko bolesnika na ovim forumima?!?!?!?!? deeeeeebili, retardi...