Noviteti
12
SAAB je opet u igri
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saab je odlicno auto samo sto ga je GM upropastio. Googlajte Cadillac Saab pa cete vidjeti da su skoro 2 ista auta. Tek ce sada Saab proizvoditi auta kakva zeli a ne kakva mu nametnu....
Cestitke svim nasim Bosancima koji su dobili nazad posao u Saabu /NEVSu
ja jos nisam dobio mamu im
jocker10: pa nijd bas, SAAB je po kvalitetu otprilike u rangu sa Opelom. Samo sto furaju nekakav cudan dizajn kokpita (da lici na avion), pa im sav interijer izgleda malo staromodno.
Nelupaj glupost. Razlika Saab i Opel su isto kao Audi i VW.
Dino Z ja sam primjetio da se svi vi dole lozite na saab-a, ali ja koji sam se navozao saabova vise nego ti auta te samo upoznavam sa cinjenicom. Znam i ko i gdje proizvodi dijelove i za saab-a i za opela (mogu ti poslati listu). I jos nesto "nelupaj" se pise odvojeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turbo Aero Crna boja sa tamnim staklima.
Kako ih samo strovali jebe.ni General Motors!!!