Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i kod prošlog modela, operu S klasu na 95* i pokupi se u manji model. E klasa oprana na 60*
Ogromna ušteda para jarane, za sve modele koriste istu platformu ,gotovo svi proizvođači su počeli to da rade....
3 najjaca su Audi, BMW i Merc, jest sa su zara,ali koji god da uzmes, neces se pokajati sigurno!
uprati od jeseni kako će po evropi početi padati njihova prodaja. isto kao u kaliforniji npr. struja dolazi iz berlina a ovo su fosili. raja hoće najbolji proizvod, vrijeme nafte je bajbaj.
Ne znam, nikad ne bih dao 100k+ za auto, cijih primjeraka ima sto u gradu. Radije bih recimo Lexus, Maserati, Jaguar... Ali sve je stvar ukusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda nekako korejski
Bezveze! Merrcedes postao obicni Kinez!
2021 a oni još lijepe ove displeje kao da se neko naknadno sjetio da ih stavi.
preslikani cls.
Po meni s ovim novim modelima Mercedes je izasao iz nekog svog kruga pocinju liciti na Teslu i ljepsi su mi prethodni modeli za moj ukus
Einen für El Bake, mit Zubehör versteht sich.
Bakeeeeee, evo ga. Za tebe i hanumu ubio se. Koga ebe oko 100hiljada je nije nista, drazvi budzet ce to odraditi
mercedes kopira teslu
Svi stede na dugmicima jer je puno vise komplikovano montiranje a i skuplje je, ovako ti uvali jedan ekran sa jednim kontaktom i sve funkcije na njemu, pa kad ti crkne ekran, ne mozes ni temperaturu podesiti u autu... A Teslu ne mozes ni upaliti...
E vala, i Mercedes poceo s minimalno truda na dizajnu uvaljivati "nove" modele. Oblik identican odlazecem modelu, ostale ideje prekopirane i skalirane sa S klase. Ne volim komentare tipa "sprijeda isto nesto..", ali u ovom slucaju stvarno ispade jako slican Infinitiju Q50 otpozadi, hehe.
Odlićan
Sto nam kradete fotografije sa klix foruma.
Jesu ga pošteno zasrali