Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko čadi ovaj motor i dođe li uz isti software ili se mora doplatiti?
Pa debilu jedan placas euro 6 motor a ne euro 1 iz devedesetih, drugo, 48k KM za motor koji nije ono za sto se izdaje, trece, ako je opremljen softverom za laziranje , a jeste, kako cu preko granice, cetvrto, kada bude cijena 24k KM onda ce da me boli kita sto zaga?uje okolinu. Do tada kupujem samo auta od ozbiljnih ljudi koji te ne gledaju u oci i lazu. Na kraju krajeva za mrtvu Skodu dati 50k KM moze samo debil sa pocetka price, uz uslov da ima taj novac uopste.
@No limit Ti si debil!!! Taj software je bio u euro 5 motorima, tako da ovaj nema nikakve veze s tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Skodi je uvijek nesto falilo u dizajnu, sto je VW do sada vjerovatno namjerno radio, ali kod ovog modela su sve pogodili. Da je pameti u drzavi, ovo auto bi trebalo biti vrhunac luksuza kod politicara (ministry, itd), a i manje bi upadali u oci ovog napacenog naroda. Svakako, ustede bi bile velike u odnosu na A6, A8....
sta je ovdje novo...
Ovo će firme i ministrastva kupovati. Ko će dati 50K za škodu kad može vrh japanca ili francuza uzeti. U škodi se posli 2 sara ukočiš moraju te iznositi.
Kopija Audija
škodilak
Copi paste bmw
I kad mi papak pocne nabrajat Ren'o , Pezo, Citroen ? Skoda - La perverzija.
@NTB to sto si nekulturan i primitivan to ti mogu halaliti, ali to sto si glup ne mogu, pa sam pises da su izgubili trku sa konkurencijom i da nisu mogli zadovoljiti uslove trzista novih automobila, pa su posegnuli za prevarama . Sta sam ja drugacije napisao? Pitanje je samo sta ce sa tim milionskim vozilima, dok odgovor daju takvi kao ti, uvalit ce ih takvim debilima uz amin nepismenih, korumpiranih politicara, sto radi kile mesa zakolju vola, naseg vola...pokakikm ti se na tog golfa 2 u stali..
Škoda Superb "ĆIRO"
Jedan model, ovaj stariji je bio pobjegao od passata i bio je originalan..
propustili ste napisati za nas jednu vrlo bitnu stvar, novi Superb je nastao na osnovu dizajna naše gore list - Omera Halilhodžića, rodom iz Mostara, koji je radio za Volkswagen, Mitsubishi, Mercedes, Ferrari i sada za Škodu
I bentleja nemogu se sjetiti dali continetal ili...ali on ga je dizajniro čak prije par godina mislim na tv sa je bio dokumentarac nadam se da me griješim
grijesis Visoko, Bentley Continental GT je dizajnirao Dirk van Braeckel, prije toga je bio sef dizajna u Skodi i napravio je prvu Feliciju 1996. godine, sada je sef dizajna u Bugattiju. u to vrijeme s njim u Skodi je radio Luc Donckerwolke, koji je napravio prvu Fabiju, naslijedio je Dirka u Bentleyu kao sef dizajna, prije toga radio je u Lamborghiniju, gdje je zavrsio Murcielago i sam je dizajnirao Gallardo.
Vozim ovu novu Skodu Superb L
cuj to
Odlična za nižerazredne službenike sda. Mi obični smrtnici koji ne znamo krasti možemo se zadovoljiti samo nečim do 5-7-10 hiljada KM.
hoce je uzeti onaj papak iz stoca od ministra? kaplan haha
Cijena bagatela :p
Vratite Fabiju na 14.802 KM sa PDV-om lopovi! :)