Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta lazete da je suv kad je mokar. Gori ste od Wolksvagena :-}
porše je najkvalitetnije izradjeni automobil iz serijske proizvodnje... oni ne primaju ne strucne i ne skolovani cak ni za montere ... sve je sporije i sa mnogo vise paznje od ostalih i kriterije su mnogo vece za sve... iz prve ruke od inzinjera iz njemacke
nestrucne*
...bilo je malo problema sa pucanjem bloka motora, i posljedičnim samozapaljenjem. opet, u odnosu na serijski fušeraj brend marki, i dalje su za ugleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad bih 50km sa prosjecnom platom od 250km mjesecno odvojio ?? moglo bih se :D:D
Mercedes je auto svih auta
Ko moze, u ovoj drzavi, priustiti sebi ovakav auto? Imamo vise profila: 1.Uhljebljeni stranacki poltron cija je familija sva zaposlena u administraciji i ubiru plate od rata na ovamo, i imaju nekretnine koje su kupili tim novcem, izdaju ih, i placaju ratu za kredit. 2.Privatnici koji svojim radnicima ne placaju penziono, i zdravstveno, i izbjegavaju doprinose. 3.Oni koji racun nisu izdali nikada, cak ni inspekciji koja je dosla na vrata. 4.Lopovi i reketari. 5.Dijaspora koja ce crno iza nokata nataloziti kako bi se svom komsiji u BiH predstavio da ima, pa ce ga parkirati u garazi. 6.Korumpirani profesori i doktori Kad sve saberes, klijentele na svakom koraku u ovoj zemlji blagostanja.
promjeni nik u urban_cynicist
Nema predstavljanja , prvo softver provjeriti pa onda !
eh, svi mi koji smo kupili novi iPhone, idemo sad kupit novi mechkedes.....dobar ovaj iPhone dina mi imana
uff...sto je lose vrijeme na Jahorini...
jel moze uz mahmutovac?
svako ko mi dadne lajk poklonit cu mu MOZDA jedan gle#likeneedy#hornytobecomelikes
naručen GLE Coupe
Merdzu voze penzioner u EU
...fin ovaj bijeli bmw. samo, otkud trokraka?
X6 na aparatima..
GLE' jest ružan ovaj GLE hehe :-)
gle ovakav gle onakav, ruzna "guza bar na slici. Moram komentarisati kad vec ne mogu vozati ove skupoće pozzz :D
mercedes je razvalio sa S klasom, sls gt, c klasom i sada gle coupeom tu gotovo da nema realnu konkurenciju