Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam danas u SCC-u izlozen Megane Conquest,hibrid,super izgleda,dobre performanse ali dobre 72 milje za Megana,puno
Nek budale kupuju do prve ostrije zime, pa fe se za gujcu ujedati. Nadam se da ce zbog ovih baterija na tockovima dizel pojeftiniti, jer ce se manje traziti.
Vozis se na bateriji koja ako se probije i dodje u dodir sa zrakom u najboljem slucaju zapali se, u najgorem eksplodira. Nemas svugdje mogucnost da ga natankas, tankanje traje satima. Svi znamo da kapacitet baterije slabi vremenom, zamjena je ogroman dio cijene Auta. Izmedju ostalog zbog toga prodati polovno auto je puno teze... Samo idiot ce uzeti elektricno auto. Ili neko ko ima para na bacanje.
Preskupo... u Europi se vise ne moze naci nov auto ispod 10.000 eura ni Fiesta ni nista... sa druge strane Kinezi imaju modele nesjevam se imena firme ali model je Seagull elektricni za 10.000 eura.Europa priznaje da nema odgovor i da kinezi ubise cijenom
Pa kad pogledas ostale eletricne SUV, ovo ispadne medju jeftinijim
👏👏👏🥂
I dalje je preskupo. Valjda bi nove stvari trebale biti konkurentne odnosno jeftinije ako proizvođači ne mogu dati kvalitet u odnosu na "stari proizvod" tj klasično auto. Šta će mi auto ako mu "iscuri" pola rezervoara tj baterije na -5 stepeni.
Vrhunski izgleda…
Samo 40.000 € 😂😂😂😂. Da je džaba meni ne treba 😂😂😂
Trebar ce, trebat ;) cek samo dok gorivo poskupi, vidjet ces onda ;)