Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi svjesni nismo kakvu revoluciju je Češka napravila u industriji,a naročito u automobilskoj. Imali smo mogućnost da nešto napravimo u BiH.Osvojena je proizvodnja Golfa 3 pred sami rat. Gdje bi nam kraj sada bio da rata nije bilo. Sad se možemo slikati pored uvezenih polovnjaka i pisati gluposti po portalima iz neznanja i zavisnosti.A Česi odoše.Albanija nam je zapad. Nismo ni zaslužili bolje. Uživajmo u vlastitom neznanju i primitivizmu.
Samo za informaciju: prije 2. Svjetskog rata je Škoda bila glavni konkurent BMW-u. Koliko su njih uništili Rusi, gdje bi oni bili danas.
Ne moze se imat auto industrija uz ovako mal broj stanovnika.Pricamo o obrazovnim profilima i slabom prodajnom segmentu.Glupo se izaslo iz YU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Wow koja revolucija sad ima ekran koji sija jače i ima vise inča, evo odo sutra u banku da naručim 95.000km kesa i idem u najbliži skoda salon
Ok, haj sad sjedi u svoj golf 4 SDI i odjezdi na poso placen 600 maraka
Sve je super samo bi volio da imam klasika instrument tablu i da je bez ove televizije naprijed.
HovdyDude-kad te vec interesuje Tesla model S mi je majka (sto i tebi zelim), a bice i el biciklo abd 😂😂
Ubjedljivo najbolji od Škoda modela, ali nažalost u segmentu limuzina koji umire pred najezdom krkanskih SUV-ova za babinu djecu. Ovakva auta treba suditi kad prevališ s njim do Minhena s jednom pauzom za pišanje i vidiš koliko odmorniji dođeš nego u pojedinim skulama značajno skupljim od Superba
Danasnja auta kao i djecojke, sve copy-paste
Odličan auto, koristio ga jedno vrijeme u tvrtki, zaista top, prostoru, ležanje na cesti, sve. Ali ima li još netko da mu je odvratna ova sad tendencija 'vađenja' ekrana iz kokpita napolje. Vidim da skoro svi to rade, baš ogavno izgleda. Dosta je ljepše kad je integrirana u instrument tablu.
SUS sranja meni vise nece u garazu 😀
Biciklo ti majka
to jos malo svakako je kraj svijeta kakvog poznajemo.. treci svjetski je na pragu
Jos jedno koje necu imati
Stara generacija je mnogo ljepsa. Ova nova mi je bezlicna, bez imalo sarma...
Jel već od 181 hiljadu ?
kad kažete..za golfa 3 da je krenuo u Vogošći da se pravi..gledao pre neki dan jugo i u Americi i akomulator i na njemu Unis...Brčko.....E Jugo Jugo
Superb je alternativac u dizajnu. Nije to za balkanca. Njemu treba Audi jaje, BMW kocka, Mercedes mrtvački.
A Passat lubeničar ?
Odličan za načelnike općina do 1500 ljudi, još bolji za članove skupština općina do 10.000 ljudi, fantastičan za državne službenike. Za druge važnije persone prepovoljan pa imaju sveto trojstvo na biranje.
smijemo se skodi