Opel Insignia Sports Tourer
0
Dolazi najelegantniji karavan?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo , moderno, pogrebno auto! Limuzina je lijepa a ovaj model je GRDAN!
Ovo je dokaz da su vodeci u evropi . Za ovaj model su rijeci suvisne. Jedva cekam da sjednem u njega i da vidim kakvu ima dusu.
ALFA 159 Sportwagon
Jooo, zadnjih vrata ocam\', k\'o da ce se konji utovarat\' :D.
Limuzina je fakat extra, ali karavan odozada i nije nesto. Farovi su uzas, po petim vratima se vidi da su kopirali audi Q7. Ne znam, zbog ovih uglastih farova i visokog krova cini se glomaznim. Poput kakvog SUV-a. Al\' hajde, vazno je da ima upotrebljiv gepek.
Nema šta da se kaze sve naj naj! A sto se tice corse to je super auto i izgledom , komforom i kvalitetom .
Evo samo da kazem takodjer vozio novu opel korsu preso u cugu 800 km strahota lijep auto za vozit. A i dizajnerski lijep. Ovo je premasilo sva ocekivanja. Prelijep auto samo jos malcice na kvaliteti da porade i vratice se opel na staze stare slave. Jos samo cijena....
vozio sam novu corsu ide ko metak a o ovom ne vrijedi ni pricati zivotinja sigurno extra auto
jedva cekam da izadje odmah cu sa njom taxiratiocflb
Nisam neki fan opelovih vozila, ali ovo je zvijer!!