Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vozam G2, ko lampa, hoce li mi sada ugraditi novi motor ili ce mi samo updejtovati software?
Sta ko lampa ? svijetli ? ili landara ?
Carobna Aladinova lampa :):):)
Nije steta 18 milijardi $$$ nego je MOGUCA KAZNA U TOLIKOM IZNOSU 500.000 auta x 37.500$ po autu Nego zabrino sam se sta ce nasi politicari smradovi sada :)):) naucili su na VW auta
Jeste problem za nase politicare, ipak se radi o ekoloski savjesnim osobama!
Bice i mnogo veca cifra na kraju . Sad su gloove u pasatima i golfovima na aparatima , samo pisu po portalima kako je to neko smjestio VW i sta njemac napravi da je najbolje ! hahaha nestace struje koliko aparata treba prikopcati !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da se zna i Renault ima svojih tajni. Kada kupite novo vozilo oduševljeni ste ,potrošnja 4.5 l , motor 1.5 ima snagu kao 2.0. I sad vi se hvalite prvu godinu "za te pare, boljeg nema "(marketing). E poslije godinu dobijete ljubazno pismo gdje kaze da ce vam ugraditi novi softver besplatno ,da bi vas "zaštitili " od eventualnih kvarova na motoru. jer ovaj novi je bolji i sigurniji i ide nadogradnja novog. Kad to uradite auto troši nevjerovatnih 6.5 do 7 lit. ,a motor koji je 1.5 ide ko da je 0.9 i Jugo vas prestiže,jer da su vam ostavili stari nabrijani "sport softver" spržili bi ste motor za 2 godine ko da ste na Formuli 1 i eto problema sa garancijama i ostalim sranjima.Zato vam vrate softverske postavke na "stvarne" mogućnosti motora.Sranje.
Lično iskustvo ,prešo 70. 000 vec tri ozbiljne popravke na motoru.
VW = Völlig wertlos. Sad su konacno dokazali da rade poluproizvode.
kupujem VW za 1 KM
Za Bosnu im nista ne treba, tehnicki pregled ionako prolaze svi...
Dajte ih u BiH za 5000 km da vam umanjimo stetu, mi smo se navikli na zagadjen zrak, nama ne smetaju gasovi.
Sad ce renault megane da zadomira, ubitacan dizajn, mala potrosnja, naravno za one ekoloski osvjestene xD
pa ja sam ekoloski osvjesten zato i biram francuza
Taco je da dizajn ubija. Smucimi se kad vidim tako ruzna auta a jos i nekvalitetna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VW nema sanse da propadne...te milijarde odstete i kazne i gubitak novca na dionicama koji imaju je za njih jos premostivo. Njihov menadjer ima godisnju platu 18 miliona. Radnici dobijaju godisnji bonus ( 13 plata) od 6000 eura.Zamislite samo koliko je to novca s obzirom na broj uposlenih u VW. Da ne pricamo o tome da ce Merkel prije sebi iskopati dva metra ispod zemlje nego dozvoliti da oni propadnu, tu ako bude potrebe ide sprica iz budzeta i to bez razmisljanja. A o povjerenju nema tu puno price svakog cuda tri dana dosta. Posljedice DA,potpuno gasenje firme ili njen krah nikad.
Propala Grcka da nemoze VW ihh
@ nanu nanu ostavi se ti ekonomije nije ti jaca strana
VW se je opekao tek tako. Snaslo ih je da u SAD-u budu pod tuzbom, zemlji u kojoj se traze milionske odstete ako se iskrene clanak na cesti.
....dok Ameri i Kinezi zagadjuju vise nego ostatak svijeta i tko im sta moze?
svabo korumpiran? a nama sole pamet. ..
Odnosi li se ovo i na TAS-ova vozila?
...ako se baš zakuha, kupiće ih azlk (moskvič). kod njih je sporni softver u jedino vidu plastike tapacirnuga.
...RIP VW! Na zalost ovo je kraj jednog giganta, kao takvog....
Amerika je za WV najslabije trziste,naivno je reci da je to kraj za ime i proizvodjaca kao sto su oni.
...nema veze sto su malo trziste...al tuzbama ce ih unistiti... Nema u globalnoj ekonomiji malo veliko trziste veze... Dovoljno to sto ih neko otkrio da su varali... Stotine milijardi ce biti u igri....to nece prezivjeti....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)