Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nece..elektricna suta su prevara isto kao i covid..postoji ali nije trajno rjesenje..cak vise zagadjuju okolinu baterije iz el.auta nego ista..procitajte kako se proizvode baterija za auta..drugo zamislite kolona na auto putu 2000 auta elektricnih jedno 5 sati u guzvi i svi ostanu bez struje..to je realno..to ce se desiti za desetak godina.
Slep-sluzba ce imati generator sa sobom da te napuni do sljedeceg utikaca... Ali to ce biti veliki problem. Zamisli kad dodje godisnji (ili bilo koji praznik) i 1000 auta hoce na "pumpu" istovremeno...
Evropski parlament, Evropska komisija: Gomila birokrata, lezihljebaroša i neznalica!
Francusko maslo da unisti njemacku auto industriju
glas razuma
Konacno neko s mozgom
250 do 300 miliona litera goriva dnevno (samo diesel) x 0,80€ cita zarada za drzavu. Eto sto nece
Trenutno neizvedivo zato i ostaju ali i zato pa-pa sa nizim cijenama na pumpi. Mali ce propasti (pumpe) a ostati ce samo veliki i laganica se vrtiti oko 2€ po litri pa vozi misko
Buducnost je u ukidanju auta i koristenju predobro uvezanog javnog prevoza.
Daj ba svabe,odhebite te luzere i ljude duginih boja iz tkz.eu i napustite tu bezveznu organizaciju,vi ste to prevazisli.
Toyota Mild Hybrid, daleko najbolje rješenje
ahahahahhahaahahah sta sam vam rekao!!!! da se svabo odrekene prve i najjace indusrije na svijetu?????????????ahaahahahahahahhahahah NEMA TOG BIDENA I URSULE VAN DER KUJE!!!!!! BEZIN I NAFTA!!! KAKVA STRUJA BA!!!!
Njemacka ekonomija puno zavisi od autoindustrije jer imaju puno proizvodjaca, a vecina njih pravi auta sa motorima sa unutrasnjim sagorijevanjem. Kad bi ovo uveli svi bi kupovali Teslu iz Amerike. Kada i Svabe budu dovoljno razvili elektricna auta onda ce oni rado podrzati zabranu prodaje auto koja idu na gorivo.
Samo TDI bajo moj
Bajo moj uhvati se pedalanja jeftinije je 🤣🤣
Ne kontam sto bi prelazili uopce.
😝😝😝