Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekoidioti
Jedan privatni avionski let njemackog politicara zagadi vise nego cijela masa automobila na tom dogadaju, ali naravno ekofasisti nebi o tome pricali 🤡
Dobrodošli su na Koridu u Čevljanoviće
bujrum kod nas
ID fanovi su oni muskarci koji su cupaju obrve i briju noge.
Sjebo GTI atmosferu
Eh sad, premjestiti sve to u BiH i eci da dodju u što vecem broju ;)
Skup seljacina hahahah
Mogli ste jednostavno dizele zabraniti, svakako im nije mjesto tu.
Pade ekosistem nakon milijardu godina zbog GTI.
Sestogodinji NDAMBE iz Konga, ponosan je na nase oceve, zacetnike ZELENE AGENDE, samo da auta na BETERNIJE uzmu primat, NDAMBE je dodao i to, da ako treba, nosat ce vrece KOBALTA na glavi i volonterski, odreci ce se i tog 1USD dnevno, samo da AGENDA uspije. Zivjela KALCIFICIRANA PINEALNA ZLIJEZDA, Zivo UGALJ, jer bez UGLJA nema ni auta na BETERNIJE! Zivio NDAMBE!
Prebacite taj festival odmah u Bosnu, bice ludilo pravo...........
Hem što smrde, hem što prave buku.
Golf 2 GTI (1.8 motor od 95 kilovata) duplo manje zagađuje od npr. novog BMW-a X6 ali eto taj dzip je euro 6 i eko frendli... znaci postoje dvostruka mjerila za punjenje korporativnih dzepova i mazanje ociju javnosti kao da se nesto bore za ekologiju.
sad nek se napucaju graha i dođu biciklima. dobro se čuje i grah iz rore.