Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo za fukaru, dsjte nesto o golfu 4-5-ici
Ne kontam ove njihove brojke. Touareg ima 262 konja ovaj sad poboljsan na 258. Ne znam sto nije skroz isto sve kad su identicni motori?
1.Vozila nisu za istu namjenu 2.Amarok tezi od Touarega 3.Obrtni moment potrebniji amaroku Amarok 3.0 tdi 224 ps pri 3000 o/min a 550 Nm od 1500 o/min Touareg 262 ps pri 3800 o/min a 580 Nm od 1750 o/min
Ružan...isto kutija za alat !!!
Znaci kupim ovo gofno i ne mogu uci u centar Stuttgarta, Pariza i mnogih drugih gradova koji ce ih slijediti?
boli te taki, zato možeš u Kalesiju, svoje rodn selo 😀
Ove ce Tesla razvaliti pametnom reklamom kao sto je iPhone Nokiju.
@Roin Ne kontam svrhu tvog komentara. Ako ti se nesto ne svidja zasto komentiras? Osim ako se ne zelis podijelit sa nama sa svojom kulturom i intelektom.
@Roin A samsung galaxy iphone
Dzaba sve kad ga ne moze kupiti obican covjek nego moras imati registrovan obrt.
fakat je nebuloza da ovakav tip automobila ne moze registrovati fizicko lice
@Japanska jabuka Kako mislis da ne moze kupiti obican covjek ? Platis i kupis i to je to.