Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad jednom probas japanca mozes samo saltati izmedju njih, od toyote, mazde, mitsubishia, subarua itd. Jedino bi malo nissana malo stavio u nizu kategoriju. Previse ga je renault usro! Vise ti ne pada na pamet zajebavat se s svabskim, francuskim, talijanskim govnima, jer apsolutno nikada nemas problema. Najgore sto ti se moze desiti je da ti crkne akumulator ili neka sijalica.
Slazem se. Iako sam fan BMW, obozavam i Japance. Ko god vozi nekog "Dzapaniza", prezadovoljan je - svake prestupne vide mehanicara.
Kad ti bosnjo kaze nemoj japanca,uzmi svaba ima za njega dijela, a kad vidis da svabo voza japanca, ibreti se.
Orgazmicna Hondica O_O
Bez AWD nece daleko. Pogon na prednju osovinu ima svoje limite.
ovo se ne može ni oprati, koliko je ćoškasto. podereš 3 spužve za jedno pranje.
batmobil...
meni je ovo vrh
Nek mi oproste svi fanovi ovoga,al isto da gledam kakvog japanca na piku al udarenog.
Ne mozes ne voljeti Type R....prava igračka iz djecackih snova... :)
Lipa i futuristicna pravo!!!
Honda nije nikad valjala..
jok eto golf valja
@tarcin11 Samo pogledaj po auto forumima i vidjet ćeš koliko se svijet na Honde žali.
Preruzan.
ako hoćeš da se zaposliš u nekoj državnoj firmo moraš generalnom dorektoru plačati ratu za ovaj autić koji je kupio sinu.