Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je dokaz da nasih izbjeglica najvise ima u Svedskoj.
Sigurno zivis u Svedskoj i vozis golfa, a zelio bi da dokazes da nisi Balkanac.
@SandzaklijaVI poturice imas li traktor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To nasi dijasporci kupuju, neke navike se nikad ne mijenjaju 😂
@StaGledasUociTeJebem Onda je to neki veliki procenat dijaspraca u svedkoj.. ..ili ?
Koliko Bosna bjezi Svedskoj, kod nas je golf oduvijek broj 1 u drzavi :) Još malo i Bingo ce im postati najjaci trzni centar :)
To jednostavno ne stoji kao teza.Te Golfove voze svedske opcinske sluzbe i njihova uposlena radna snaga jer malo trose i jeftin je za skatt tj porez za cestarinu.Obicni gradjani to ne vozaju.Nasi bosanci uglavnom furaju BMV ili Audi za neupucene ,Arapi voze japanska vozila.Volvo je i dalje na snazi kod starih svedjana a njih je najvise.Volvo ima samo jednu manu a ta je da trosi benzin puno.Inace je najbolji auto po svemu ,pogotovu ovi noviji tipovi.
Golf se prodaje zato što je najbolji! Nema tu puno priče. Prodavaće se i Fiati, Renaulti, Peugaulti i ostali, kada budu pošteni i naprave dobar auto kao golf.
Pričajte vi hejteri šta hoćete, kralj kompakta se po ko zna koji put dokazuje i na stranim tržištima, a vaš najjači komentar, bošnje su to, izbjeglice, dijaspora itd. J..e..b..a..l..i vas francuzi, koreanci, japanci, amerikanci i svi ostali kolektivno...
Na BRDOVITOM Balkanu se zimi baca puno soli i japanski lim ne moze sastavit ni 10 godina. Neiskusni to ne znaju...
to je zato što svedska nije zabranila vw diesele nakon 'das auto' skandala. Malo spustili cijenu i utopili stotine tdi-a, ha što vw-ova ha što audija i seat-a. Lažovi, lopovi, djubrad.
Balkanci sam vjeruju VW Audi Mercedesu itd.
pa Volvo I wv se ne mogu porediti ...Volvo je za mnogo bolja auta od golfa limuzina
hajmo sad da.cujemo papke kako se.golf samo cijeni i prodaje u BIH , kako mi veze nemamo, a golf i BMW 3 najprodavanije vozilo i u Engleskoj.
novi golfovi su bolji od bmw-a, sigurniji, lakši, a nisu ni spori
Haloo ovo je samo dobro placen PR .Olovcic ima intervju pa onda dolazi vijest o.prodavanosti vozila u Svedskoj .Ja to zovem "Fast start 2017" .
Konačno skontali šta valja.
Predznak sudnjeg dana
Golf je uvijek bilo radnicko auto, ko sebi moze u Svedskoj priustiti Volvo bez kredita.
jari da samo znaš koliko si glup tekst napisao ,rokno bi se odmah
Golf u Švedskoj zdraavo !
Ja slabo vidim da neko na odmor u Bosnu dolazi sa Golfom.
Poslije bendzuke ovo je najbolje auto za voziti...jos kada ga vidim u onoj reklami sa Zlatanom .. XC70 made by Sweden ... uhhhh
@Dugme in kina
@provucikarticu Vlasnici Volva su Kinezi ali se vozilo proizvodi u Švedskoj! NIje sve smeće ni iz Kine što dolazi. To što si ti navikao da kupuješ kinesku robu po kg/1KM je druga priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)