Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooooo kako je balkan utihnuo od čuda što golfa dizela više neće biti
Dokle god bude postojao motor sa unutarnjim sagorijevanjem, ni u ludilu si necu priustiti elektricni auto jer je to najveca industrijska prevara do sada. Elektricni motori su najbolji motori, ali kada su prikljuceni na naponsku mrezu. Baterije su promasaj u tehnoloskom smislu.
Kad ti digne cijenu dizela na preko 10KM, da vidis kako ces promijeniti misljenje
Hibrid DA samo električni NE !!!
Tako ste pricali i za pametne telefone, sta ce nam toliki telefon, trosi se baterija, meni je moja nokija zakletva, neunistiva. I sta onda bi, svi se presaltaste na pametne telefone i nokije vise niko ne spominje... Tako ce vam biti i sa ovim, ta vam struja dolazi htjeli vi to ili ne, u stvari vec je dosla samo vi jos niste svjesni da je dosla... Halo ba, probudite se, pa jel mislite da se Volksburg shalta na ovo a da nije sve izracunato do najfinijeg detalja...
zato su tvornicu ID4 zatvorili na mjesec dana i sve radnoke poslali na prinudni godišnji odmor...ukratko NE kenjaj !!!
Prve godine baterija dobra mozes preci i 700 kilometara ali ljeti cim zima dodje to opada na 500 a svake godine baterija sve slabija i slabija kao na mobitelima
Kad se pojavio G8, rekao sam da je to posljednji golf sa SUS motorom...
Bravo decko. Ti si zahebo europsku uniju onda. Jesi li i njima rekao da ce se nakon 2030te proizvoditi samo auta sa elektricnim motorima?
nek je na bateriju, bitno je samo da se zadrze manuelni mjenjaci... ono prva-druga, prva-druga... dozivljaj kada se penjem na bjelasnicu ;)
znaci za par godina neces vise cuti turiranje i trkanje navece u 11, nego ce papci ginuti u tisini, bas mi tesko pade.
Onda ces samo cuti savijanje metala i krikove iz olupina kad se licijum zapali
VW je VW, nece nikad pasti dokle god im Skoda prodaje svoja auta po Balkanu
--- Prodanih električnih Golfova u Bosni 2023: 0 --- Prodanih električnih Golfova u Bosni 2024: 0 --- Prodanih električnih Golfova u Bosni 2025: 0 itd...
Ja ne znam ko na ovim prostorima misli prodat EV? Nema se uvjeta nikakvih, infrastruktura se nece izgradit za 20 godina. Prodaja tog Golfa na Balkanu ce past preko 90%. Prodavat ce se jedino onih zadnjih par auta sa SUS motorom, a ostali ce morat vozat stare aute.
Zato ce ti ostaviti Skodu i Seata sa SUS motorima....
ja sam imao Golf 7 2014 Highline 1.4TSI 122ps, i bio zsam prezadovoljan s autom. Sad imam BMW 2021 F44 1.5 140ps. Najvjerovatnije cu zamijenit za Golf 8 u jacoj opremi. Ima nesto u tom golfu.
i u glOvi vozaca
jednostsvnost narodno auto. al golf 8 je kara bracuka. sve je u ekranu , sve je na touch piano black plastica. lim tanak, infotejnment sistem pun gresaka izlaze update stalno. malo malo greska na nekom senzoru. zadnji golf da valja je 7.5 2019god. ima i dual port injection tako da ventili budu cisti …