{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Citroën DS3 Racing S. Loeb

S
29.2.2012. u 10:54
0
11
Citroën DS3 Racing S. Loeb
0
Prilikom Sajma automobila u Ženevi Citroën između ostalih premijera ističe i predstavljanje posebne ograničene serije modela DS3 Racing, sa potpisom WRC šampiona Sebastiena Loeba.

Serija je ograničena na 200 primjeraka i izvedena je na bazi modela DS3 Racing, upotpunjenog navigacijskim sistemom MyWay. Ističe se posebnom obradom boja i materijala.

Vanjska boja je jedinstvena, crna Tarmac (mat crna boja) s reljefnom teksturom. Citroen ističe da nijedan proizvođač automobila do danas nije komercijalizirao vozilo s takvom vrstom boje. Zahvaljujući svojoj posebnoj teksturi, boja ne samo da je robusna, nego dodatno naglašava linije vozila.

Vjerni duhu modela DS3, krov, školjke retrovizora, letvica prednje maske, letvica na armaturnoj ploči, te donji dio mjenjača izvedeni su u crvenoj boji Aden. Kao podsjetnik na osam šampionskih WRC titula Sébastiena Loeba i Daniela Elene, Citroën DS3 Racing S. Loeb ima također i posebne naljepnice. Poseban detalj predstavlja činjenica da će ova ekskluzivna ograničena serija imati numerisanu pločicu na krovu s potpisom Sébastiena Loeba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: