29. februara
18

BH Telecom sponzor Off-Road nagrade na izboru Klix Auto godine

Klix.ba
BH Telecom sponzor na izboru Klix Auto godine
BH Telecom sponzor na izboru Klix Auto godine
Dana 29. februara Klix.ba organizuje izbor automobila godine, što je već tradicionalna manifestacija realizovana uz podršku partnera i prijatelja, a među kojima je u ulozi sponzora i kompanija BH Telecom.
Nakon dinamične prošle godine kada je riječ o svijetu četverotočkaša, došao je trenutak da se rezimiraju brojne premijere i testovi koje ste mogli pratiti u Auto rubrici portala Klix.ba, a koji su samo uvertira u izbor Klix Auto godine.

Svečana ceremonija održati će se 29. februara u Hotelu Hills Sarajevo, a među partnerima koji su podržali događaj je i BH Telecom - sponzor nagrade Off-Road auto godine.

BH Telecom je profitabilna kompanija, koja ima ogroman potencijal kada je u pitanju razvoj telekomunikacijske industrije u BiH. Pruža usluge na cijelom prostoru zemlje te je dominantni i vodeći operator u svojoj oblasti. Ima značajan tržišni udjel, a pruža usluge fiksne i mobilne telefonije, interneta, multimedijalne usluge, usluge iznajmljivanja telekomunikacijske infrastrukture i brojne druge.

"U BH Telecomu se ove godine želimo maksimalno posvetiti korisničkom iskustvu, a to znači da se reorganizujemo tako da masovno, vrlo dinamično i agresivno širimo našu širokopojasnu mrežu kada je u pitanju optika te da proširujemo kapacitet mobilne mreže kako bi bh. društvo bilo povezano kvalitetnim internetom. Cilj je da svi naši korisnici imaju kvalitetnu, dostupnu i pouzdanu uslugu koja će cjenovno biti u nivou kvaliteta. Svi korisnici zaslužuju visok stepen korisničkog iskustva, a to se prije svega odnosi na mobilnu tehnologiju, internetske usluge i sve ostalo što prati internetske usluge", poručili su iz BH Telecoma pa nastavili:

"Drugi segment našeg djelovanja je da gradimo različite servise kojima će se bh. društvu pomoći da uđe u digitalni svijet. BH Telecom kao lokomotiva digitalnog razvoja bh. društva ima obavezu da se tome posveti. Znamo to raditi zbog toga što imamo ogroman potencijal, koncentriranu tehnološku pamet, imamo sredstva koja to omogućavaju. Kao kompanija možemo ponuditi svoje potencijale razvoja, a opet zauzvrat da građani i privreda dobiju ono što zaslužuju, a to je kvalitetna i cijenom pristupačna usluga", zaključuju.

Podsjetimo, u odluci koji automobil će ponijeti titulu Klix Auto godine 2024, mogu učestvovati i sami čitatelji putem ankete u kojoj biraju među sedam automobila koji su odlukom članova žirija i redakcije portala Klix.ba ušli u finalni krug.