Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Ceriću ne možeš biti ni ona praška ispod cipela, ali zato možeš visiti dan-noć na ovom portalu i komentarisat jer drugog života osim ovog virtuelnog nemaš, nažalost. Žao mi te.
koji srbo-chetnicki UDBAS
Pitam se \'oćel sad ovaj Zilkić ofetvariti Ceru????Još ako se umješa i Zukorlić eto fetvarenja do k.urca.
Ljudi ovo fetvanje neće izaći na dobro.Sad će jedan drugom početi rušiti džamije,slati bombaše samoubice i vršiti terorističke napade po starom islamskom običaju.Možda neznate,ali fetvanje je skroz zayebana stvar.
Zilkicu ti si u srbiji samo predmet za manipulaciju pogledaj se kako te uzmu u kadar slike u skupstini srbije
MORAL U DRUŠTVU JE TAKO VISOK, DA JE CERIĆU NA KRAJU JOŠ SAMO DA SREDI ORGANIZACISKE PROBLEME U IVZ...BRAVO MAJSTORE...NIKAD VIŠE VJERNIKA, BOGOMOLJA, PRIČE VEZANE ZA RELIGIJU, VHERSKIH LICA...A NIKAD MANJE PRAVDE, KULTURE, POŠTOVANJA, ZANONA... JA BIH SE STIDIO JAVITI SE,... TREBAŠ SE POKLOPITI UŠIMA KO VALENTIN INCKO, KAD SAMO FIGURIRAŠ I DOBAR SI SEBI I SVOJIM JATACIMA... 15.11. ODJEBI ZA SVAGDA I NADAM SE DA NEĆEŠ IZDAVATI MEMOARE, JER JOŠ JEDNOM VIDJETI TVOJU FACU, PODSJETIĆE ME NA NEUSPJEH NEZAVISNE BiH, KOJOJ SI I TI UVELIKO KUMOVAO.
hahah srna i adem su dobar tim
...ceroni je notorna budaletina...
hahahahahha, dobar!
blok fetva prvo, pa ga trazne lafo-fetvom s\' desna, a onda sa lijeve strane ga pokupi direkt fetvom k\'o pravi IVZMMF borci
pa jbt ademe, ti njemu kontra - fetvu udari jaro......kontra - fetvu, ba...
Ne daj se Ademe ti si u svemu bolji covjek i Musliman od ovog hostaplera
Zar je Kačavenda u takvoj snazi da vas sve đuture p.o.j.e.b.e.E svaka mu čast
znaci on ga i vama i vasim mamama zajedno, svaka mu cast zato ste ve srbi tako ludi
moj Zilkicu, zafalilo Cerricu marve sitnog zuba i topovskog mesa za dzihada pa svojata ove tvoje ...