vijesti
0

Veliko interesovanje za nagradnu igru "Podmladi svoj automobil"

Klix.ba
Ostalo je još samo pet dana za prijave na nagradnu igru "Podmladi svoj automobil" za koju je do sada učešće uzeo veliki broj građana sa svojim ljubimcima na četiri točka. Organizatori prve nagradne igre ovog tipa na prostorima BiH su kompanije Energopetrol d.d. i Holdina d.o.o.

Mehanizam je jednostavan, sa računom za EUROCLASS gorivo u vrijednosti 30 KM i više, nudi vam se prilika da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite preuređenje svog ljubimca u vrijednosti od 10.000 KM.

"Kreativnost učesnika je na impresivnom nivou, šaljive i domišljate SOS poruke popravljaju dan i nama kao organizatorima, a vjerujem i onima koji ih čitaju putem aplikacije na našoj službenoj Facebook stranici. Zaista će biti zanimljivo do samoga kraja pratiti prijave", kazali su nam organizatori.

Svi zainteresovani za učešće u nagradnoj igri trebaju poslati svoje podatke, broj fiskalnog računa, SOS poruku i fotografiju automobila, na adresu Vrbaska 1., ili se prijaviti putem službene Facebook stranice preko aplikacije "Podmladi svoj automobil".