Preuzmite je
8

INA/EP Club program lojalnosti predstavlja novu mobilnu aplikaciju s brojnim pogodnostima

INA/EP Club za vas spremaju brojna iznenađenja
INA/EP Club za vas spremaju brojna iznenađenja
Kupcima na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima od sada je dostupna INA/EP Club mobilna aplikacija, za još jednostavnije prikupljanje bodova i ostvarivanje pogodnosti prilikom kupovine goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje i drugih usluga.

INA/EP Club mobilna aplikacija, dostupna za Android i iOS uređaje, korisnicima omogućava brz i lak pristup računima, virtualnim karticama, kuponima i pregledu transakcija.

Aplikacija je jednostavna za korištenje - kupci pri svakoj kupovini samo trebaju pokazati barkod na aplikaciji ili kartici, a popust će odmah biti obračunat na računu. Za nove članove programa lojalnosti INA i Energopetrol su pripremili i poseban poklon dobrodošlice - besplatnu kafu.

Tokom decembra i januara INA i Energopetrol nagrađuju nove članove programa lojalnosti statusom Plus, koji zadržavaju do kraja prvog kvartala 2024. godine, a koji podrazumijeva slijedeće pogodnosti: popust na premium Class Plus Expert goriva u iznosu od 0,05 KM po litru goriva i osnovna goriva od 0,03 KM po litru goriva, popust na Shop proizvode 3%, Gastro proizvode 10% i 20% na usluge Autopraonice.

Pregled pogodnosti INA/EP CLUB programa lojalnosti
Pregled pogodnosti INA/EP CLUB programa lojalnosti

Kao dodatnu pogodnost, INA i Energopetrol za svoje vjerne članove INA/EP Cluba svakog mjeseca će pripremati i kupone koji će biti dostupni putem mobilne aplikacije, a donositi će specijalne popuste i ekskluzivne ponude.

Putujte sigurno i bezbrižno sa Inom i Energopetrolom, registrujte se u INA/EP Club program lojalnosti, ostvarite popuste i uživajte u brojnim pogodnostima.

Više o INA/EP Club programu lojalnosti saznajte na stranici www.inaepclub.ba.