Uz februarski popust
35

Najbolji s najboljima: Drvosječa proizvodi su od sada dostupni na svim INA i Energopetrol pumpama

Drvosječa, INA i Energopetrol
Drvosječa, INA i Energopetrol
Pored najkvalitetnijih goriva, od sada je na svim INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima dio ponude i najkvalitetniji Drvosječa ogrijev za zagrijavanje vašeg doma.

Kao kompanije koje u svom poslovanju uvijek teže ići naprijed kako sa kvalitetom proizvoda tako i sa kvalitetom usluga koje pružaju, Drvosječa, INA i Energopetrol su kupcima olakšali dostupnost i samu nabavku ogrjevnih proizvoda.

Svi ogrjevni proizvodi iz asortimana Drvosječa su od sada dostupni na preko 100 INA i Energopetrol maloprodajnih mjesta u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Ali to nije sve… tokom mjeseca februara će na svim INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima biti aktuelan popust od čak 10% na sve artikle iz asortimana Drvosječe: drveni ENplus pelet, bukovi FSC briket, potpalno drvo u vreći i ogrjevno drvo u vreći.

Spomenuti popust važi od 1. do 29. februara 2024. godine pa stoga požurite i potražite visokokvalitetne Drvosječa proizvode na vama najbližem INA i Energopetrol maloprodajnom mjestu.

S dostupnošću svih ogrjevnih proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima, Drvosječa vam je sada puno bliže. INA i Energopetrol su tu da paze vaše vozilo, a Drvosječa će da se pobrine da vaš dom bude topao i ugodan. A, šta čovjeku više i treba…

Najbolji s najboljima - Drvosječa, INA i Energopetrol.