Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad srce kaze more novcanik kaze ne more!
@tuzlak ti fol Sarajevo branio haj ne rise mame ti
svi piske u vodu :(
Na Panonskim jezerima je zaista super, a pogotovo sto su cijene ulaznica jeftine, te i nasi penzioneri i raja sa malo novca mogu sebi priustiti uzivanje u ljetu. Svaka cast za Tuzlu!
tvoja mama mi mjenja IP koristi moju karinu,kaze duga je dobro hvata signal!!!
De promjeni IP jos koji put i daj si thumbs up ;)
ma ti si jarane puko totalno
Kako je vama dosadno. Uredu ne sviđa vam se, ne sviđa. Tuzla je selo i gheto i šta sve ne pročita. Vaša mišljenja i sasvim uredu. Samo, postoji ona \"Mišljenja je kao stražnjica, svi je imaju\". Da li je tačna ili ne, prosudite Vi, koji sudite i o jezerima, seljacima, prljavštini i/ili čistoći vode, uslužnosti radnika i sl :)
MI SMO JEDAN JADAN NAPACEN NAROD MISLIM NA SVE NACIJE UKLJUCUJUCI SEJDICA I FINCIJA
bio sam u tuzli prosle godiine,grad je pravi \'GHETTO\' zalosno i tuzno.pun je onih seljackih faca..
neko rece gore da smo zavidni sto tuzla ima ovu baru ooops sorry jezero :D hahahahaha ako je ovo jezero onda je ohridsko i zenevsko okean :D jala im je rijeka :D u pola deset navece poslije napravljenih par djirova na korzu svi pobjegnu u kokosinjac (kuci) jer se nema gdje izaci navece osim u par folkoteka ili u kafic gdje se ima dobar pogled..
J.e.b.o li vas onaj jasmin sve u p.i.c.k.u i ona njegova jezera i fontane....nebitno je vama seljacima sto je sport ugasio, nebitno vam je sto tuzla jos nema status grada bitno je da se mozete namakat u onoj bari da Bogda se pogusli svi u njoj......
Aaaaaaaaaaa što vas genocidaši prcaju a vi se primate kao djeca
TUZLA JE CRVENA I BICE. KOME SMETAJU JEZERA NEKA SE KUPA U SVOJIM MAHALSKIM POTOCIMA. NESHVATAM TU ZAVIDNOST, TUZLA
GLU*PANI, zar ne vidite da vas GENOCIDNA STO*KA zavadja?????
Navratit cu i ja na kupanje. Izgleda ok. Pozdrav iz Sarajeva
ahhahahaahha, koji kompleksi, hahahahaha, pa veca nasa carsija od vaseg grada citavog, imate samo solanu sve vam je.b.em seljacko