Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN nikome nije dobro donio.Ti vojnici su isfrustrirani ne mogu naci zenu pa se izivljavaju na jadnoj djeci i zivotinjama.Oni sami lice na nakaze gade mi se.Sve to treba strpati u zatvor sa najgorim zlocincima i baciti kljuc pa sta bude s njima a bilo bi svasta sigurno.Ja bih to javno objesila.
Neka UN uvede rezoluciju da za ovakve mirovnjake bude kazna odsjecanje penisa al do jaja.
Sva sreca pa hodza iz Gluhe Bukovice nije imao zivotinja pa je sam odradjivao posao.
😂😂😂
i ja bi sa hodzom u bukovicu al samo preko vikenda😂
nije ni cudo kada su sami divljaci u sastavu un`a,komandni kadar gotiva podrska kongo,liberija,pakistan qrci palci
Uzas. Za svaku osudu. A također i ovi komentari. Citam i ne vjerujem... Članak je o situaciji u Africi, o nedužnim djevojčicama. Očekivala sam bar malo saosjećanja i ljudskosti. Sve što sam pročitala je sebičnost, opet spominjanje Srba, Hrvata i Bosanaca i Hercegovaca. Čemu? Zapitajte se kakvi ste vi to ljudi. Fuj.
Bas tako,izvini.Izgleda smo navikli na ovakve stvari i nista ne cinimo,a npr. Zuco godinama ima sexualni odnos sa Sekom pa niko nista
Nista novo od UN-a,ni su stvoreni da jos vise pobibere.
UN je smiješna organizacija, vjerovatno i smješnija od Društva naroda nastale nakon Prvog svj. rata.
Vojska je vecinom nesorta i fukara , ljudi sa dna drustva, olos
Nikad nisu ni bili od koristi. Za zamazivanje ociju ocajnom narodu nista drugo. FUJ! KOLAC U DU*E IM TREBA ZABITI!!!! MONSTRUMI!
Kolac,i to tulumbu pa nek' je pojedu sa slagom
hajde ako je lakse oklagija
Narod vremenom postaje sve bolesniji, djeca koja nemaju ni 10 godina znaju u sexu i pornjavu vise od odraslih.
pobiti do zadnjeg
Po sarajevu malih crnaca koliko hoces
slona navuc na njihove guzove i to je to
Fuj...
@kiki hah žiku mrkih oni crni crnci 😂😂😂😂
Koga UN moze prisiliti jadna li mu majka.Kad se sjetim onih ovde sto su paradirali.Narod se s njima sprdao ko sa maloumnicima.Posebno kad kontrolisu primirje.Vic vojska.