Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ih i jeste strefilo! OCI GLADNE!
oni sve mjere u parama
Nista nije skuplje od ljudskog zivota, steta je vjecna i nenadokndiva.
nek ih je ubio 5 mil ali kad radijacija učini svoje umrijeće ih 50 mil što životinja,roba svega u narednih 300 godina ljudsko zlo i destruktivni napredak unazadit će nas hiljadama godina dok drugačije ne evoluiraju
Zasto je vazno da li ce biti do sada najskuplji? Kakva jeziva pomisao da se prije vodi briga o izdacima, umjesto o konacnom broju zrtava!
Nama ne treba ni zemljotres ni cunami mi smo katastrofa! Kad bi mi primili makar 500 Japanaca kao izbjeglice na neko vrijeme možda bi malo i progledali...da nas nauče šta pametno ovako jadne i primitivne!
Nema cijene koja moze nadoknadii ljudske zivote. Milijarde milijardi ne vrijede u toj racunici tako da je svaki zemljotres jaaaaaako jaako skup...
Šta je izgubila?!? Ima i ruke i noge i glavu, koliko ja vidim ništa nije izgubila.
Gdje su sad oni ublehasi sa udomljavanjem? Udomljavali bi cuke i macke, a ljude nista, m...... vam ...bem
Najskuplji su bili zemljotresi u bivšoj Jugi. Svi plaćali \'samodoprinos\' godinama.
Baš mi žao one cure... Imala sve i sad sve izgubila :(
Vala bas si pametan...