Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posmatrac: \"Ja podrzavam prihe svega bogobojaznog i pravednog muslimana, bio on sija ili sunit.\" --------------------------- ma naravno, i prijatelje Denzel isto tako podrzava i siite i sunite ! jos samo da se dogovorite oko sitnice tko ce vladati i milenijski sukob za sva vremena rijesen !!! a sada malo ozbiljno, kada bi Hamas i Hezbolah koegzistirali ta istom teritoriju, sasvim je izvjesno da bi izmedju njih bio takav rat da bi krv tekla u potocima !!! zato i velim, siiti i suniti se puno vole samo ako su dovoljno daleko jedni od drugih, inace je medjusobni dzihad neizbjezan...
ampak, Ja podrzavam prihe svega bogobojaznog i pravednog muslimana, bio on sija ili sunit. Nema sumnje da zapad ima svoje interese u svrgavanju Asadovog rezima, koji opet najmanje ima veze sa Islamom. To je klasicni diktator koji, sluzeci se najbrutalnijim metodama, zeli zadrzati vlast. Povratka nema, jer ako bude uhvacen, zavrsit ce kao Gadafi(ovaj je mala maca u odnosu na Asadove zlocine). Da Uzviseni pomogne iskrene robove svoje u Siriji i ucini da zulumcari odu ponizeni sa ovog svijeta.
@Posmatrac pa ti navijas za svoje sunite a denzel za svoje siite, ne ?! jedino sto su ovaj put denzel i njegovi siiti donji a mislim da je od ovog clanka denzel cak dobio kiselinu u zelucu... a zasto Zapad pomaze Al-Qaidi, na to vam pitanje trenutno ne znam odgogovor pa ako ima netko upuceniji da nam pojasni ...
Pa zar se sad podrzavaju pobunjenici, gdje je embargo na oruzje , ZIVIO ASAD ZIVJELA SIRIJA
Sad\' ce ampak sa svojim sitsko-sunitskim teorijama i povezanosti Bosnjaka sa istima... Nevjernicki i zulumcarski rezim mira pasti a na vlast trebaju doci bogobojazni i pravedni vladari.
SAD pomaže Alkaidi. Šta li bi o tome mislili Amerikanci da mogu misliti.