Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što se vi ne ujediniste s Rusijom, pametnice?
Hahahaha.
Pa što se ti ne ujediniš s Rusijom?
Mi, narod običan, smo ujedinjeni protiv EU i NATO, ali političari nas uvlače.
Zapad daje Ukrajini samo što želi da iscrpi koliko toliko Rusiju.Uskraćuju se rakete velikog dometa,probaju i vježbaju preko ukrajinaca.
Nek ti Izrael pomogne. Mi ako ti mognemo prodat koju granatu nije problem.
Vidi ti njega, vjerovatno misli na “srpski svet”, ujedini se se sa Bjelorusijom,Rusijom, komicaru.
Zelenski, samo da znaš među tom ekipom prijatelj ti je samo Edi Rama!
Auuuuu radi bot armija posao, diktira se mišljenje, sve ista škola, želim vam da taj sendvič koji ste dobili od kremlja da botujete ostane u vama vEčno, pljuc
EU ili evropska unija, znaci sve zemlje evropske trebaju da se ujedine i to bi bila tolika sila da bi ekonomski i vojno nam niko nebi mogao parirat. Ali to nikada nabi prihvatila Amerika.
Tvoji americki i engleski prijatelji se zivi polomise da stabilizuju Evropu al' eto Rusi im ne daju.
Balkanske drzave jedino ujedinjuje Prijovicka......
Pusti ti nas u miru
Rusija bi najradije ovdje pokrenula rat. Svaki novi otvoreni front joj olaksava borbu u Ukrajini i smanjuje pritisak i olaksava vojno dejstvo u Ukrajini.
Nismo mi ludi mi hoćemo da se ujedinimo sa njemackom i francuskom, Allaha mi. Već smo jednom bili ujedinjeni i vidjeli smo da to ne valja pa smo odlučili ne imati nikakve odnose međusobno. Od tada smo svi uznapredovali i izgradili jake zemlje. Mi smo muslimani ne možemo mi imati odnose ko nije musliman onda nam je loše jer su to najveći i jedini problemi ovdje. Ekonomija i ostalo je top. ps. SARKAZAM
Haj ne budali. Nisi ti nikakav musliman
Allaha ti?
Ne poznajes dovoljno ovaj dio svijeta i animozitete koji ovdje vladaju. Za Rusiju si u pravu.
Hajd ti svoju brigu, ne zabadaj nos svugdje..
Vodi ti racuna o Ukrajini! Glupane, kako vas ameri uvukose u rat!
Sastale se dvije velike sile koje se za sve pitaju Albanija i Ukrajina.🤡