Iako strahuje da će biti mučen
0
Zatvorenik iz Guantanama vraćen u Alžir
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike u. bijenih studenatahttp://www.balochwarna.com/modules/news/article.php?storyid=3031
...zacude, kada im negdje u USA eksplodira bomba!? Nakon toga kazu...\"teroristicki napad\"...napad na neduzne civile... A ovo sto oni rade srom svijeta, kao nije terorizam!? Oko za oko...zub za zub.... Svako onaj ko zivi u najvecoj teroristickoj organizaciji danasnjice ( USA), onaj koji svojim porezima jaca tu organizaciju i sam postaje direktno ili indirektno terorista...a samim tim i legalna meta za \"napade protiv terorizma\"...to je pravi izraz za situaciju iz prve recenice!
I will kiiiill you !!
Pa mučili su ga i u Guantanamu. Ko da je stanje ljudskih prava gore u Alžiru nego u SAD. Ne bavi se politikom spavaj radi ćuti jedi - i rahatluk živi i u Alžiru i u SAD.