Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemora da bude uvjek ,katastrofa talas otisao na drugu stranu , -pa i u lavoru kad zaljuljas kontra vodu ona tamo i ode,prosto receno.
E fakat ne mogu ovih tzv. vjernika. Ovo njesra tipa: \"Zato sto A.l.l.a.h odlucuje o svemu\", je neprihvatljivo apsolutno. Dajte se malo dohavizajte. Zar je moguće da fakat vjerujete u neke šuplje priče koje su stvorene prije 500.000,00 godina, samo da bi se moglo upravljat ljudima? Pa ako vjerujete, to je onda samo dokaz da niste daleko od pećinskog čovjeka.
@\"Chuck Norris\" Fakat si odlutao. Pa nisam te nazvao nikakvim \"pogrdnim nadimcima\", nego sam samo jednom riječju opisao tvoje medicinsko stanje. Ali sad vidim da je to previše za tebe. Bolest religije je slična alkoholizmu, koliko god da govoriš alkoholičaru da je alkos, on uvijek govori da nije i daje argumente koji nemaju smisla (nikom osim njemu). Nema veze, ti i dalje živi u zabludi. Idem ja sad a ti smisli još neku imbecilnost kao odgovor na moj post, tako da imam čemu da se smijem večeras kad se vratim kući.
profesore doktore akuse iz tvojih komentara se vidi koliko si netolerantan i kako vrijedjas druge ljude koje i ne poznajes. napisi nam u sta ti vjerujes i sta si sve skontao... argumentovano!
@Dr. Prof. Akuš. Bab. To sto su ratovi vodjeni zbog kako kazes \"imaginarnih gluposti\" nije moja stvar.....Ja jarane imam vise prijatelja srba i hrvata nego sto si ih ti ocima vidio. Vjera je stanje duha. Inspiracija covjeku kakav da bude i kako da zivi. To sto ti vjeru dozivljavas kao \"Dzihad\" to je vjeruj tvoj problem. Al da se ne bih spusta na tvoj nivo i vrijedjao te onako kako si ti mene nazivao pogrdnim nadimcima u postu prijateljski te pozdravljam. U tome je razlika izmedju covjeka vjernika i nazovi ateiste. Vjernik se necega boji sto ti ne znas i ne osjecas.....
@\"Chuck Norris\" Molim te da momentalno počiniš samoubistvo. Mislim da je to najbolje što ti možeš učiniti za ovu planetu! Pa zar je moguće da ti pričaš o argumentima, a jedini tvoj argument je: \"BOG STVORIO!\". Ma ti si klasični degenerik, koji je od malih nogu zadojen imaginarnim glupostima zbog kojih je počeo svaki rat u istoriji čovječanstva.
@ @Dr. Prof. A... Da li je moguće da se neko vodi filozofijom ovog čovjeka. Pa zar ste toliko zadrti da vam životnu filozofiju određuju ovakvi degenerici. U redu, zašto onda i ostale životne navike ne postaviš prema ovim koje zagovara ovaj degenerik čije klipove postavljaš. Eto kakav si vjernik, prilagođen si samo onome što tebi odgovara.
@Dr. Prof. Akuš. Bab. Posto vidim da ne baratas bas sa nekim argumentima nego pises onako po sistemu \"ofrljoke\" i nemas odgovore na moja pitanja nemamo vise sta pricati....Ne bih te vise zadrzav\'o !!! A ako tebe nesto zanima o vjeri i nekim njenim \"nelogicnostima\" slobodno pitaj ?
Pa da. Karl Marks i jeste klasični šarlatan.
@Dr. Prof. A... 12.04.2012. u 12:44 Klasičan Šarlatan
@Chuck Norris Religija je opijum za mase. Obožava sve što ne razumije.
http://www.youtube.com/watch?v=awNZ8SFjGJo
@\"Chuck Norris\" Očekivao sam tu konstataciju, pa bar od jednog zadrtog. Standardno. Sve pojave koje religija ne može da objasni, naziva djelom boga. Chuckie sve je to davno objašnjeno i razjašnjeno, samo ti ne znaš to. Kako bi i znao kad čitaš jednu te istu knjigu već 500.000,00 godina.
@Dr. Prof. Akuš. Bab. Sunce izlazi na istoku pa ti ucini da ono izadje na zapadu?? Jarane da znas da je ono sto je napisano u Kur\'anu vjekovima kasnije dokazivano od moderne nauke(fizike,hemije,geografije,medicine). Pa zar ti treba veci dokaz? Samo pogledaj covjekovo tijelo i organizam kako su savrseno napravljeni pa ti ucini pa napravi jednog covjeka od dijelova odnosno udahni mu dusu?? Nece da moze a? A oni zagovornici Darvinove teorije evolucije i da je covjek nastao od m a j m u n a su upravo takvi .....
@sajama @dfg Ono što se tvrdi bez dokaza se može i odbaciti bez dokaza.
@sajama Da čujem samo jednu stvar koju si ti naučio iz Kur\'ana. Obrazloži nam. @dfg Ti sam sebe pobijaš koristeći svoju nepismenost.
ovo je tek jedan od uvodnih, polako uslijedit ce zastrasujuci zemljotresi, tektonske ploce ce ploviti i pomijerati se na moru lave, okeani ce se preliti preko kopna, potpuni tektonski poremecaj i kataklizma, Planeta Zemlja promijenit ce polozaj polova