Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primjecujem da kad dobijem negative to je uglavnom od fasista tipa djuro barbaric, franc, nemanja_srbija, andric? to je dobro, dakle, ja sam antifasista. vjerovatno bi mi i ovaj kiseljo dao negativan.
ovaj (ki) seljo stvarno neki seljo. mudro zbori, nema sta. budaletina pijana. u cijem je to interesu nuklearni rat? da nije mozda u ruskom? pa ratovi se vode tok ovo tipkam, ali niko, ama bas niko ne koristi nuklearno oruzje jer su svjesni rizika. ono im sluzi samo za demonstraciju sile i prepadanje drugih, a u biti niko od velikih sila nikad ga nece upotrijebiti, jedino ako neko od njih pozeli i samounistenje.
evo ti jedan minus od antifasiste
Ako ne dao bog dođe do ovog armagedona, sve što rusi treba da urade je da izrokaju sav svoj potencijal po sebi, naročito na dalekom istoku i sjevernim oblastima. I to bi bio kraj za svu civilizaciju. Poslije par hiljada god bi ostali samo u tragovima. 86' posljedice Černobila su sve iznenadile ao Fokušimi se ne smije ni da priča. Po nekim izvorima za 20 god Tihi oken će biti mrtav zbog toga . No, nuki potencijal nije jedini koji donosi definitivan kraj ovoj civilizaciji. Ni malo manje opasan je hemijski potencijal koji bi planetu lišio sve pitke vode i hrane. S obzirom da nam je ova civilizacija nakaradna možda je i vrijeme daneko pritisne RESTART
Dovoljno je rec da se covjek zove Kiseljo...znas koliko je sati.
Ovaj lik je ocito nesto konzumirao.Realno bi Amerika zajedno sa NATO-m u slucaju pravog rata zgazila Rusiju.Sama Njemacka je 40 god. proslog vijeka zamalo to uradila.Druga je stvar to sto bi rusi upotrijebili nuklearno oruzje.
Zamalo znaci nije,ajmo dalje......
jeste vi normalni? pricate o atomskom ratu kao da je to igrica pa haj unistis ameriku nikome nista. shvatate li vi da one dvije atomske bombe bacene na japan i dan danas imaju zracenje i posljedice na stanovnistvo. a danasnje atomske su inormno jaceg kapaciteta. znaci rusija pri samom pokusaju bombardovanja amerike amerika bi uzvratila i to bi znacio kraj svijeta. jer zracenje i sila koja bi nastala te realcije drugih stvari bi unistile i cijelu evropu i aziju. da ne govorim o komunikacijama, dogovorenim putevima isporuka roba i ostalim stvarima. znaci atomski rat bi znacio da bi pola zemalja bilo unisteno a ono pola bi se unistilo poslije u nedostatku hrane i pica. nemojte biti smijesni. nije ovo vise 1945. pa da se moze voditi hladni rat gdje je trebalo zrno da pocne 3. svijetski rat.
Jao vidi strucnjaka,iskreno mislim da mi pojma nemamo ko sta ima,to su supersile i samo nebo zna gdje im je granica,a mozda je Kina najopasnija od svih,a mozda neko cetvrti. Cinjenica je da uz Rusiju nema ko da stane,jer Amreika ima ogroman lobi i uticaj,da je cak i Kina ostala suzdrzana u glasanju,a Rusi su od njih ocekivali podrsku... Do sranja vjerovatno nece doci,a isto tako Krim ce postati kao distrikt Brcko i svi zadovoljni...
Ljudi bez života koji se nadaju nuklearnom ratu pa da niko nema život kao ni oni, eto to je to...
Rusi su bili sila samo po tome što ih ima puno i po tome što imaju nuklearno oružje.Muđutim u usporedbi sa Amerikom koja je razvila svoje oružje do savršenstva,Rusija je ko Ruanda prema recimo Izraelu.To se dalo vidjeti upravo u ratovima Arapa protiv Izraela.Arapi su (na žalost) imali rusko ,a Izrael američko oružje.Da je bilo drukčije Izrael,danas ,kao država ne bi postojao.
Problem je što su se Arapi uhvatili Rusa i njihovog oružja.Izraelci su sa naprednim američkim oružjem pobijedio sve susjedne zemlje u arapsko-izraelskom šestodnevnom ratu 1967.Kreteni vjerovatno jesu,ali kad ti neko uzme tvoje,kreten ili ne braniš to svoje.Međutim,teško je nešto braniti od drugog,kad ovaj ima najmodernije i ubojitije oružje,ima avione koje ne možeš oboriti,rakete koje pogađaju sa greškom od 2-3 metra.Razvali ti komunikacije,mostove,kasarne,skladišta oružja i municije, aerodrome,elektrane,pošte,a ti ga nisi ni vidio,jer je sve uradio raketama i avionima.
ti nisi ovca, ti si čedo govedo .....hahaha
Kako glupo razmisljanje. Moze Rusija pretvoriti SAD u radioktivni pepeo, a sta biva sa Rusijom u tom slucaju??
sad ce Obama reci "mi se samo zezali"....
ovaj Kiseljov iz Kiseljaka sigurno..
Ovako je i risto đogo palio braću ...
a eto ja nesto mislim da bi na Balkan dosao mir ako bi se ovi velesilni pomarisali
Ovaj voditelj je nista kako kljix pali raju :))