Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alfred se u grobu prevrce
Nikola Tesla nije jevrej. Zanimljivo bi bilo da kazu procentualno koliko je jevreja dobilo nagradu!?
A gdje je u tekstu jedan od najvećih kurioziteta, nob nag za mir Obami ??!!??
Šta je sa našim Mešom Selimovićem ? Šta je sa Danilom Kišom ? Miroslavom Krležom ? Nikolom Teslom ? Šta je sa našim brojnim velikanima ?
Nikola Tesla je odbio da podijeli nagradu (s onim američkim šupkom, neću da mu napišem ime)
Znam za to, ali kada su mogli dati onim ljudima koji su umrli, mogli su je i njemu dati, bez obzira što ju je prethodno odbio. Normalno, Nikola Tesla je iznad ove nagrade, to je sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moze li se kandidovati BH narod za jednu NObelovu nagradu. Vec 20 godina uspjeva prezivjeti sa nesposobnom vlascu, i opet ce izabrati istu vlast (jer nema drugi izbor )
...ne dodjeljuje se u kategoriji "mazohizam"...
i glupost