Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja ti, Marija, ništa ti to nargilaši neće priznat.
A zasto bi? Rusi su dolazili u BiH. Rusi igraju na jeftinu kartu kao brinu se za muslimane a muslimane koriste kao topovsko meso. Na kraju jjjebbbe mi se za druge muslimane mene zanima interes Bosnjaka prije svega.
Konkretno, u februaru 2003. Ljubljana je potpisala deklaraciju u kojoj se podržava stav Washingtona. Američki ministar odbrane Donald Ramsfeld tada je tvrdio da je Slovenija dio američke koalicije" ta koalicija je pobila milion irackih civila. i tu koaliciju ove bahhlijetine podrzavaju. zlo zla.
Rusija se obrukala u ovom vijeku, da ce generacije nazalost ispastati.
Kad Rusija ima sta bitno da kaze, to se cuje od Putina. Ovo ostalo, Zaharova, Medvedev, Peskov, Shoygu... zinu kada im Putin dozvoli i kazu sta im Putin dozvoli, inace bi misteriozno pali s prozora... Tanja, zasto gubis vrijeme na takvo nesto?
Rusi su kao i Srbi. Ova ih optuzi za zlocine u Ukrajini a trandza samo bleji o americkoj invaziji u Iraku. Kad Srbima kazes Srebrenica oni kazu Jasenovac. Opravdavaju zlocin drugim zlocinom.
Ne može me niko ubjediti da Sadam nije imao hemijsko- biološlko oružje, iako ge Ameri nisu našli....😀😀😀
Zaharova je samo zvucnik Putina. Niko normalan se ne raspravlja sa zvucnikom, niti ikoga zanima sta zvucnik misli...
Neznam zasto Tanja, ministar vanjskih poslova jedne evropske drzave, gubi vrijeme na malko jacu novinarku, koja je 10 spratove ispod nje? Ko kada bi radpravljala sa sobaricoma… Zaharova samo prenosi tudje misljenje, nema pravo da misli svojom glavom i iznosi svoje mosljenje…
Ja bhi najradije da ovu „Zaharevu“ isprangija konj od mog prijatelja koji zivi na Nisicims (Srbin) i da vise ne mlati u praznu slamu, jer ocigledno joj fali mjenjac od FAP-a 13-ke
Tanja Ajfonka
Rusia i Amerika jbu citav svijet
ovo ista ona zaharova koja je ismijavala amerikance koji su upozoravali svijet da ce rusi napasti ukrajinu, bas povjerljiva osoba, fajon je gospodja za ovu zaharovu koja ce vjerovatno zavrsiti na medjunarodnom sudu za ratne zlocine
hahahha kako ste vi bahhlijetine ustashhe glup kvazi zimisljen narod. najgluplji ste na ovoj planeti.
@lord007 gresis, sve je krenulo nakon ne zakonitog otimanja srpske juzne pokrajine i ne zakonitog bobardovanja tadasnje srj. ebem ti mater.
znaci, kao ako drugi mogi i mi cemo, tako je svaki svjetski rat nastao, nadam se da muslimani ne podrzavaju militantne grupe i srbi ruse, od sile se moze samo vratiti kao bumerang, oteto je prokleto !!!
pa rusi brane 15 miliona rusa koji zive u ukrajini i koji su ubijani ko kerovi od 2014'e. kojim je zabranjen jezik i nad kojim se vrsi nacisticka diskriminacija. to ti je malo veca razlika od ubit na milione iracana za neku borbu za slobodu. jeste retarrdirane vi bahhlijetine mater vam ebem zatucanu.
Kažu Rusija ce bombardovadi Sloveniju čim je pronadžu na karti.