Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da Svijet brzo zaboravlja sramotu Evrope, cijelog svijeta...na ono što se dešavalo nama u Bosni...
...budući nobel peace prize winner?
Obracam se svim srbima opijenim nacionalizmom i mitomanijom : Zamislite samo koliko moras zasrati pa da te NATO bombarduje . da li se ikad iko od vas to zapitao ,zbog cega su to uradili ?
SJETITE SE BOSNE,JA NA KOSOVU SA MEDLIN OLBRAJT IMAM EUDNIKE I RADE SAMO TAKO USPEŠNO...HVALA NATO-U DRUGAČIJE NE BI MOGAO IMATI OVO ŠTO IMAM SADA(GEN. W. CLARK)...HVALA VAMA GENERALE ŠTO SRTE SVIMA POKAZALI SVOJE PRAVO LICE,A BILO BI POŽELJNO DA KAŽETE ŠTA STE TO VIDJELI U UKRAJINI PA STE ODLUČILI PRISVOJITI???????RECITE NARODIMA DA ZNAJU
"...koja bi zaustavila srpsku agresiju prerušenu kao etnički sukob..." pola bosnskih političara se stidi da ovako priča! vesli car! vesli za predsjednika!
hehehe bas je lepo kad se pra..s...ci karaju medjusobno i jos samo da na cistom nebeskom jeziku kazem, zabole me taki, a njima zelim samo neka traje, sto duze i duze
Evropa je pizda, samo se Amerike treba držati
Nažalost, ovo jeste apsolutno tačno. Iako mi nije drago šta rade na Bliskom Istoku, činjenica je da su jedini kadri riješiti neki problem, počev od II svjetskog rata do danas. Evropa, stara dama, velika kurva. Platili smo cijenu njihovoj podjeljenosti i podlosti.
nasao se pravi da komentarise...
Rat u Ukraji je posao decenije za one koji su spremni da uđu u ovaj projekat. Neke evropske zemlje ne vide sebe kao glavnog izvođača ali ne znači da ne bi bili kooperanti. Dolaze teška vremena za raadničku klasu.
CLARK u SPOMENIK PODICI ZATO STO JE ZNAO KAKO cete NATJERATI DA SPUSTE ROGOVE
Putin je kao Milosevic usrani...poupire separatiste sa oruzjem i vojskom protiv legalne Ukrainske vojske isto kao sto je Milosevic radio u Bosni za vrijeme rata...Da su nam dali da se naoruzamo mmi bi lahko oslobodili cijelu RBIH ali eto sad imamo ovo sranje od dejtona koji ce se morati mjenjati silom kad tad...
Podrzavam ovakav stav do 100%!!!
Rat u Uraini se mora nastaviti do konacnog oslobodenja okupirane teritorije. Tako isto se mora desiti u RBIH da bi se oslobodili privremeno okupirani djelovi. Zadatak sv buduci generacija patriota RBIH je oslobadanje nam Bosne od strani okupatora...
Sto da naoruzaju Ukrajnu? Pa da moze izbiti rat? I onda prosirit se i po Evropi. Lud je covjek 100% su ga Amerikanci platili da podrzava Ukrajnu.
Ovaj nece odustat dok ne napadne Ruse. Odbio mu naredjenje Mike Jackson "Darth Vader" da hin napadne u Slatini a sada ce ih cerat sve do Moskve. Osim sto Rusi nisu Srbi pa more bit bidne malo veceg belaja.
Draži su mi ameri od rusa, ali teško onome koga amerikanci savjetuju i pomažu.
...pomažu !!!
Kako to da ga Dodik do sada nije kupio putem jevrejskih lobija u Americi?