Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD nema vise skoro nikakve veze sa demokratijom i slobodama na koje se pozivaju i o kojima drugima trube, osim na papiru. Nadam se da ce im uteci, no cisto sumnjam.
ovi ameri tačno počinju ličiti na staljinistički SSSR i njegov NKVD.
...prefinjenija verzija...
Lijepo je vidjeti koje su to demokratske drzave koje mogu zastiti covjeka, koji je samo iznjeo istinu da usa i gb nadgledaju elektronski svoje i tudje gradjane, da ne bude izrucen usa. Cak ni rusija ni kina ne zele da se zamjeraju usa jer i same koriste ista sredstva protiv svojih gradjana. Takva je i EU. Dakle jedini koji imaju muda da se suprostave USA zahtjevu za isporucenje su Kuba i Ekvador! (?) kao u u slucaju julian assangea. Jebes danasnje demokratske drzave sve su one u vazalnom odnosu.
...zadever'o ih "cvikeraš" :)