Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa moja Amerika...sad bi ja tamo a vi svi hajte u kinu...
Šta je bilo sa Snoudenom? Zbog čega ste njega htjeli uhapsiti, ako ne zbog istog slučaja? Licemjerstvu nikad kraja.
Ova oda drzavnu tajnu i ode u cuzu.Citava Evropa protestuje .Majdanaske bande likvidiraju novinare,prebijaju sudije koje sude "pogresno".....ali to je demokraticno ...Buzini eto nisu ni sudili,vec ga ukokali a o tome ni rec u "demokratiji "
Ovaj Washington samo poziva i prijeti drugima, a nista ne radi, i sto je još gore nedaju da njima niko prijeti, pa jbg to je čist makijavelizam
Kako naradi nista.Svaki balija koji je bijo spreman otic u Siriju da ubija hriscane,Sije ili druge Sunite koji se nepokoraju imperiji su dobili pravo da ubijaju ,siluj... i pusku u ruke .Sad gledaj koliko je Sunitski zemalja a balija nema samo u....ovaj...nasoj blizini ....to nije nista .Stani im na put i poslace ludake na tebe .Ocekujem paljevine Ujigura i nove nemire u Hong Kongu ...
mutimir@ drago dijete ti si zalutao sa komentarom, ili ti nemaš pojma sta sam ja komentariso, vidi se da si ti amorfan
Kina pozvala americke vlasti da pod hitno prestanu sa progonom, prijetnjama smrcu i medijskim lincom Edvarda Snoudena zbog odavanja "drzavne tajne" i da "postuju obaveze koje su preuzele o ljudskim pravima".
Dragi Reufe, mora neko da stane u odbranu bratske Narodne Republike Kine :-)
Eto, sada su i oni braca... *FACEPALM*