Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze bit da je ovo bio Crnogorac turista slucajno se naso tu, i vidite, na kraju krajeva izplati se neraditi apsolutno nista, tu tezu je ovaj lik napokon dokazao :)
Trebali su mu dati i nagradu za covjeka koji sjedi dok sere.
Idiot !
ko je ovaj plaćenik?
hu iz ju? valjda burazer onog u sarajevu sto mu je Muhamed skreso
Dis maj taun. Go.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzaludni pokusaji da se Turskoj stane na put
Trebali su mu dati i nagradu za covjeka koji sjedi dok sere.
http://www.youtube.com/watch?v=atLo064ITFY ja bih tu nagradu posthumno dao ovom covjeku, ali amerikanci imaju svoje razloge za sve
"[...] priznatu njemačku nagradu." I, kakve veze imaju amerikanci i njihovi razlozi s ovim?
Kakva preseravanja boze dragi, pa da im nije Erdogana, Turska bi sad bila u rangu Bosne i Hercegovine. Turska je trenutno drzava koja se najbrze razvija u Svijetu. O kakvim pravima vi pricate, haaaaaalo???
Da je nama jedan Erdogan, pa neka grijesi koliko god hoce. Znaci svi su perfektni Obama, Merkel i ostali samo Erdogana treba smaknuti, jer ima svojih grijeha. Smijesni su mi taki poput tebe, koji ne razmisljaju glavama svojim nego vjerujuju svemu sto procitaju. Halo, jarane otvori oci i vidjet ces u kakvom svijetu zivis!
Ti ljudi nemaju razloga da protesteuju na onakav nacin, da divljacki razbijaju sve po trgu, do juce su svi bili u opankama a sad tu glume neke zapadnjake. Ljuti me jer je to bagra koja ne moze da normalno funkcionise bez jedne cvrste ruke. Halo, koji ti je, pa nisu turci, jugoslaveni, arapi i sta ti ja znam ko zapadnjaci pa da se zajedno nesto moze dogovoriti, to su ovce kojima je potreban pastir. Niko nista ne nudi a protestuju, sta hoce sa tim??? STA??? STA??? STA???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)