Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA prodajem svježu golubetinu 6KM po kilu
Nepismenosti nigdje kraja...palatalizacija braco draga pa jednacenje po zvucnosti...predjnepcani u prednjenepcane...nepismeni stakori!!!!
I nije kopci, već kobci. Kobac je ime vrste, nema kopci.
aaaa, jeko \"koPac\"?!
ovo je strašan bortal
pogresili su ne sire golubovi kugu vec srbi
ta ce kopci?
@Leteči pacov \"s kvačicama\", a ne \"sa kvačicama\" Najbolje da svako od sebe krene ;)
pacove a ti znas č i ć i jopet nemaš posla ;-)
tjeram golubove ispred sebilja. zainteresovani nek mi se jave na broj telefona: 0.. 8... 4.... solarno plačanje (pare na sunce)
Isto tako se svi u normalnom svijetu stide što nisu baš pismeni, jedino kod nas se ljudi trude da pišu sa slova sa kvačicama a ne znaju kada se stavlja \"č\" a kada \"ć\". Najbolje da svako od sebe krene ;)
svi gradovi u svijetu tjeraju golubove iz svog grada jer su leteči pacovi... jedino se Sarajevo kiti tim golubovima i misli da je to prestiž...