Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUJ VRIJEDAN 300 MILIONA DOLARA...?? ZATO JE SVIJET U PM
@204TesllickaBrigada debilu sta ti znas sta je istorija, kad tvoj smrdljivi saudijac MBS kupi sliku za 450 miliona $$$ ili organizuje box mec za 200 miliona to je ok a djeca u Palestini, Siriji i Jemenu gladna, ok kad tvoj smrdljivi arapi kupe po 40 Ferarija ili prave skijliste u pusitinji na +50 stepeni
@204TesllickaBrigada onaj htio bih ti reci da uzmes malo knjigu 9. razreda osnovne skole pa da malo obnovis znanje koje nemas
Neka su. Ludi po svijetu gladuju, umiru, bolesni a oni se preseravaju sa milionima.
to i jest zalosno ,al je utjeha sto je ovo prolazno ,svi ce polozit racun ako Bog da
Mene više zanima šta piše na svitku mada mogu pretpostaviti.Diktatura proleterijata i slična komunistička sranja ,bla bla bla nadugo i naširoko.
Ništa što selotejp ne može riješiti
Ne vrijedi više 300 milona , sad vrijedi 2 x 150 miliona.
JAO PAO MAO
sad vrijedi 2x150 miliona
Čuj 300 milijuna. Kao da je iz doba dinastije Xia od prije 4000 godina, a ne djelo komunističkog diktatora koji je živio do prije manje od 50g.
300 miliona!!! onda koliko vrijedi rosetta stone???
ovi jaci od pink pantera ukrali milijardu maraka
Jedino je Mao Ce bio veći diktator od zlotvora Tita.
🤣🤣 e neka su
Sad vrijedi 150 miliona. Prodaj dok ga jos ko nije dokucio.